Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:45

29
اردیبهشت
دسر رويال

دسر رويال

پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و کنار بگذارید تا ژلاتین آب را جذب کند و اسفنجی شود. آن‌گاه ژلاتین را به روش بن‌ماری حل كنید. سپس خامه را قدری با چنگال بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

عارفه ابن الرضا

 

مواد لازم برای ٦-٨ نفر 

پودر ژلاتین                           ٢ قاشق سوپخوری

آب سرد                              ١٠٠ میلی لیتر

خامه صبحانه                       ١٥٠ گرم

شیر عسلی                        ٢٠٠ گرم

شیر                                  ٢٥٠ میلی لیتر (1 پیمانه)

روش‌ تهیه دسر رويال 

پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و کنار بگذارید تا ژلاتین آب را جذب کند و اسفنجی شود.

آن‌گاه ژلاتین را به روش بن‌ماری حل كنید (روی حرارت بخار آب جوش).

سپس خامه را قدری با چنگال بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

حالا شیر را بجوشانید و نیمی از آن را به شیر عسلی بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون باقیمانده شیر را با محلول ژلاتین مخلوط نمائید.

اینک مخلوط شیر و شیر عسلی را کم‌کم به خامه صبحانه اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.

سپس مخلوط شیر و ژلاتین را نیز کم‌کم به این مایه بیفزائید و مخلوط كنید.

آن‌گاه مایه فراهم کردۀ دسر را درون قالب مخصوص دسر بریزید و به مدت 5 تا ٨ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.

هنگام مصرف، دسر را از قالب جدا كنید و در ظرف مناسبی برگردانید.

در صورت دلخواه می‌توانید روی دسر را با گل‌های فوندانت و خامه و یا انواع میوه بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

دسر شکلاتی

دسر تند پرتقالی

دسر دو رنگ شکلاتی

دسر کدو حلوایی

دسر خرمالو

انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد اول

انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد دوم 

 

برچسب ها: دسر، آموزش دسر، آشپزباشی، زندگی آنلاین، دسر رويال، دستور تهیه دسر رويال، روش تهیه دسر رويال تعداد بازديد: 523 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فیلم روز
تصویر روز