Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 17:32

16
آبان
بستنی یخی توت‌فرنگی

بستنی یخی توت‌فرنگی

شكر را روی توت‌فرنگی بپاشید و كنار بگذارید تا قدری نرم شود. آن‌گاه آن را در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا صاف و یكدست شود. حالا 250 میلی‌لیتر آب را در ظرف مناسبی بریزید.

افسانه اسفندیاری

 

 

مواد لازم برای 8  نفر

شكر ریز                             120 گرم

توت‌فرنگی فریز شده            500 گرم

آب سرد                             250 میلی‌لیتر (1پیمانه)

پودر ژلاتین                         1 قاشق سوپخوری

عسل                               4 قاشق سوپخوری

آب داغ                              4 قاشق سوپخوری

اسانس توت‌فرنگی             2 قاشق سوپخوری

آب لیمو تازه                      3 قاشق سوپخوری

توت‌فرنگی تازه برای تزئین  به میزان لازم

 

روش تهیه بستنی یخی توت‌فرنگی

شكر را روی توت‌فرنگی بپاشید و كنار بگذارید تا قدری نرم شود. آن‌گاه آن را در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا صاف و یكدست شود. حالا 250 میلی‌لیتر آب را در ظرف مناسبی بریزید، ژلاتین را رویش بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید.

سپس همه مواد را با هم مخلوط كنید، رویش را بپوشانید و به مدت حداقل 2 ساعت در فریزر قرار دهید تا كاملاً سرد شود. اینك آن را در سطل دستگاه بستنی‌ساز بریزید، آن را روشن كنید و بگذارید بستنی سفت شود. آن‌گاه آن را در ظرف مناسبی بریزید و به مدت 3 تا 4 ساعت در فریزر قراردهید. هنگام مصرف بستنی را با توت‌فرنگی بیارائید.

 

برچسب ها: بستنی، بستنی یخی، آموزش بستنی یخی، روش تهیه بستنی یخی، بستنی یخی توت فرنگی، بستنی توت فرنگی، بستنی با توت فرنگی تعداد بازديد: 828 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز