افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای 8 نفر
شكر ریز 120 گرم
توتفرنگی فریز شده 500 گرم
آب سرد 250 میلیلیتر (1پیمانه)
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
عسل 4 قاشق سوپخوری
آب داغ 4 قاشق سوپخوری
اسانس توتفرنگی 2 قاشق سوپخوری
آب لیمو تازه 3 قاشق سوپخوری
توتفرنگی تازه برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه بستنی یخی توتفرنگی
شكر را روی توتفرنگی بپاشید و كنار بگذارید تا قدری نرم شود. آنگاه آن را در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا صاف و یكدست شود. حالا 250 میلیلیتر آب را در ظرف مناسبی بریزید، ژلاتین را رویش بپاشید و به روش بنماری حل كنید.
سپس همه مواد را با هم مخلوط كنید، رویش را بپوشانید و به مدت حداقل 2 ساعت در فریزر قرار دهید تا كاملاً سرد شود. اینك آن را در سطل دستگاه بستنیساز بریزید، آن را روشن كنید و بگذارید بستنی سفت شود. آنگاه آن را در ظرف مناسبی بریزید و به مدت 3 تا 4 ساعت در فریزر قراردهید. هنگام مصرف بستنی را با توتفرنگی بیارائید.