مواد لازم برای تهیه اشترودل تن ماهی برای 3 نفر
آرد گندم : 450 گرم
پنیر موزارلای : 250 گرم
پیاز : 2 عدد
تخم مرغ : 2 عدد
تن ماهی : 3 عدد
خمیر مایه : 2 قاشق چایخوری
روغن مایع : 100 گرم
زرشک : 2 قاشق غذاخوری
شکر : 2 قاشق سوپخوری
شیر : 125 سی سی
فلفل سیاه : به میزان لازم
قارچ : 400 گرم
نمک : به میزان لازم
طرز تهیه اشترودل تن ماهی
ابتدا شیر را در مایکروویو 600 وات 1 دقیقه زمان دهید تا کمی گرم شود.
سپس خمیر مایه را با شیر ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید و بگذارید تا عمل بیاید.
روغن مایع و تخممرغ را با هم ترکیب نموده، آرد را کم کم اضافه نمایید تا خمیر درست شود.
خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و درظرف قرار دهید؛ درظرف را با دستمال حولهای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود.
روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتیمتر باز کنید و به صورت مستطیل 10 در20 درآورید.
آماده کردن مواد داخل اشترودل
پیاز رنده شده را به همراه 2 قاشق غذاخوری روغن در مایکروویو 900 وات 3 دقیقه زمان دهید تا تفت بخورد، سپس تن ماهی، قارچ، زرشک، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و هم زده و مجدد 2 دقیقه زمان دهید.
مواد گوشتی پخته شده را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید.
بعد روی مواد را با یک لایه دیگر خمیر بپوشانید.
در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع چرب کنید.
خمیر آماده را در کانوکشن 180 درجه سانتیگراد، روی پایه بلند، به مدت مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
کانوکشن یا پخت نوری : استفاده از این پخت به ما امکان این را می دهد تا غذاهایی سالم تر و لذیذ تر بپزیم. حفظ طعم اصلی، خشک نشدن و حفظ ویتامین ها و مواد مغذی غذا از مزیت های اصلی پخت نوری است.