Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 15:22

10
دی
اشترودل تن ماهی، یک پیش غذای خوشمزه مایکروویوی

اشترودل تن ماهی، یک پیش غذای خوشمزه مایکروویوی

اشترودل یکی از بهترین پیشنهادها برای یک پیش غذای خوشمزه است. در این دستور غذایی به شما یاد می دهیم چگونه با مایکروویو و یا سولاردام این پیش غذای خوشمزه را درست کنید.

مواد لازم برای تهیه اشترودل تن ماهی برای 3 نفر

آرد گندم : 450 گرم

پنیر موزارلای : 250 گرم

پیاز : 2 عدد

تخم مرغ : 2 عدد

تن ماهی : 3 عدد

خمیر مایه‌ : 2 قاشق چایخوری

روغن مایع : 100 گرم

زرشک : 2 قاشق غذاخوری

شکر : 2 قاشق سوپخوری

شیر : 125 سی سی

فلفل سیاه : به میزان لازم

قارچ : 400 گرم

نمک : به میزان لازم

طرز تهیه اشترودل تن ماهی

ابتدا شیر را در مایکروویو 600 وات 1 دقیقه زمان دهید تا کمی گرم شود.

سپس خمیر مایه‌ را با شیر ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید و بگذارید تا عمل بیاید.

روغن مایع و تخم‌مرغ را با هم ترکیب نموده، آرد را کم کم اضافه نمایید تا خمیر درست شود.

خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و درظرف قرار دهید؛ درظرف را با دستمال حوله‌ای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود.

روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتی‌متر باز کنید و به صورت مستطیل 10 در20 درآورید.

آماده کردن مواد داخل اشترودل

پیاز رنده شده را به همراه 2 قاشق غذاخوری روغن در مایکروویو 900 وات 3 دقیقه زمان دهید تا تفت بخورد، سپس تن ماهی، قارچ، زرشک، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و هم زده و مجدد 2 دقیقه زمان دهید.

مواد گوشتی پخته شده را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید.

بعد روی مواد را با یک لایه‌ دیگر خمیر بپوشانید.

در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع چرب کنید.

خمیر آماده را در کانوکشن 180 درجه سانتیگراد، روی پایه بلند، به مدت مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

کانوکشن یا پخت نوری : استفاده از این پخت به ما امکان این را می دهد تا غذاهایی سالم تر و لذیذ تر بپزیم. حفظ طعم اصلی، خشک نشدن و حفظ ویتامین ها و مواد مغذی غذا از مزیت های اصلی پخت نوری است.

 

بیشتر بخوانید:

کاپ کیک پاستا، پیش غذایی جدید و باکلاس

لازانیای کدو حلوایی + طرزتهیه

پیتزای دریایی

برچسب ها: آموزش آشپزی، اشترودل، زندگی آنلاین، دستپخت، غذاهای چند دقیقه ای، اشترودل تن ماهی، طرز تهیه اشترودل تن ماهی، کانوکشن، انواع غذا با تن ماهی تعداد بازديد: 707 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز