Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 09:58

16
آذر
کاپ کیک پاستا، پیش غذایی جدید و باکلاس

کاپ کیک پاستا، پیش غذایی جدید و باکلاس

کاپ کیک پاستا یکی از پیش غذاهایی است که برای میهمانی ها بسیار مناسب بوده و طزر تهیه ان هم بسیار ساده است. برای دانستن طرز تهیه کاپ کیک پاستا با ما همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک پاستا

ماکارونی فرمی : 4 لیوان

کوکتل : 4 عدد

پنیر پیتزا رنده شده : 1 لیوان

پنیر چدار رنده شده : نصف لیوان

ژامبون مرغ : 8 ورق

پودر سیر : 1 قاشق مرباخوری

پودر موسیر : 2 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

پیاز : 1 عدد

آویشن : 2 قاشق مرباخوری

 طرز تهیه کاپ کیک پاستا

*پیاز را رنده کرده و در روغن سرخ کنید.

*کوکتل و ژامبون مرغ را به صورت نگینی ریز کنید.

*وقتی پیاز سرخ شد ژامبون و کوکتل را به آن افزوده و خوب سرخ کنید و پودر سیر و موسیر و نمک وفلفل را اضافه کرده و بعد از یک تفت کوچک شعله را خاموش کنید.

*ماکارونی ها فرمی را  آبکش کنید.

*وقتی ماکارونی کمی سرد شد آن را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

*سپس پنیر پیتزا و آویشن را نیز به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

*داخل قالب کاپ کیک را چرب کنید و مخلوط ماکارونی فرمی و پنیر را داخل قالب ها بریزید و روی آن مقداری پنیر چدار بریزید.

*قالب را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا زمانی که پنیر آب شود ، پس از پخت قالب را از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا مواد خنک شوند سپس در ظرف بگذارید و با سس دلخواه سرو کنید.

برچسب ها: پاستا، غذاهای فوری، سس پاستا، غذاهای بین الملل، زندگی آنلاین، غذاهای رژیمی، غذاهای چند دقیقه ای، کاپ کیک پاستا، انواع غذا با پاستا، پاستا آلفردو، انواع غذا با ماکروویو، غذاهای بدون فر تعداد بازديد: 978 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز