Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 12:48

4
خرداد
مربا و شربت شاه‌توت؛ طعمی که نباید از آن غافل شوید

مربا و شربت شاه‌توت؛ طعمی که نباید از آن غافل شوید

از شاه‌توت‌های جذاب این فصل غافل نشوید و با درست کردن مربا و شربت، این طعم جذاب را برای ماه‌های بعد ذخیره کنید.

 
 ایرنا: از شاه‌توت‌های جذاب این فصل غافل نشوید و با درست کردن مربا و شربت، این طعم جذاب را برای ماه‌های بعد ذخیره کنید.

مربا و شربت شاه‌توت؛ طعمی که نباید از آن غافل شوید

بیشتربخوانید:

 

 

مواد لازم

شاه‌توت: ۱ کیلو

شکر: ۵ لیوان

آبلیمو: ۲ قاشق چای‌خوری

آب جوش: ۷ لیوان

طرز تهیه

۱. آب جوش و شکر را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند. بعد شاه‌توت‌هایی را که از قبل تمیز کردید را به شکر و آب در حال جوش اضافه کنید.

۲. هر چند دقیقه شربت را با قاشق برداشته و از ارتفاع به داخل قابلمه شربت سرازیر کنید تا غلظت آن را ببینید. شربت نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. وقتی شربت غلیظ شد و تا حد ممکن عصاره شاتوت وارد شربت شد، آبلیمو را اضافه کنید و بعد از اینکه چند جوش زد قابلمه را از روی حرارت بردارید و با ملاقه شربت را از سر قابلمه جدا کنید و و از صافی رد کنید.

مربا و شربت شاه‌توت؛ طعمی که نباید از آن غافل شوید

۳. شاه‌توت‌های داخل قابلمه را هم با مقداری از شربتی که باقی مانده به عنوان مربا کنار بگذارید.

۴. بعد از اینکه شربت و مربا سرد شد آن را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه شربت تگری کهکشانی

نوشيدني ماست و كارامل

 

 

 
برچسب ها: طرز تهیه تعداد بازديد: 288 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز