مواد لازم براي 4 نفر
برنج 300 گرم 1150 كيلوكالري
روغن زيتون 3 قاشق چايخوري 135 كيلوكالري
زيره 5/1 قاشق چايخوري 0 كيلوكالري
مواد لازم براي تهيه لايه سبز رنگ
برگهاي گشنيز 50 گرم 12 كيلوكالري
برگهاي نعناع 25 گرم 10 كيلوكالري
فلفل سبز ريز خرد كرده 3 عدد 30 كيلوكالري
نمك كمي 0 كيلوكالري
نخود فرنگي پخته 150 گرم 120 كيلوكالري
لوبيا سبز پخته 50 گرم 10 كيلوكالري
مواد لازم براي تهيه لايه قرمز رنگ
رب گوجهفرنگي 1 قاشق غذاخوري 10 كيلوكالري
زعفران حلكرده 1 قاشق چايخوري 0 كيلوكالري
نمك و فلفل به ميزان لازم 0 كيلوكالري
فيله گوجهفرنگي ريز خرد كرده 1 عدد 15 كيلوكالري
روش تهيه :
برنج را بشوئيد و نيمساعت در آب خيس كنيد. آنگاه آن را بپزيد و آبكشي كنيد. سپس برنج پخته را به سه قسمت تقسيم كنيد. به يك قسمت از برنج، گشنيز، نعناع، فلفل سبز، نمك و سبزيجات پخته را بيفزائيد. 1 قاشق چايخوري از روغن زيتون را در تابه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد و برنج سبز رنگ را به آن اضافه كنيد تا خوب گرم شود. آنگاه برنج سبزرنگ را كنار بگذاريد. براي لايه قرمزرنگ، رب گوجهفرنگي، زعفران، گوجهفرنگي خرد كرده، فلفل و نمك را با هم مخلوط كنيد. 1 قاشق ديگر از روغن زيتون را در تابه مناسبي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. برنج قرمز را اضافه و مخلوط نمائيد تا گرم شود. حالا برنج قرمزرنگ را هم كنار بگذاريد. به قسمت سوم برنج، نمك بيفزائيد. روغن زيتون باقيمانده را در تابه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. زيره و برنج را اضافه نماييد و هم بزنيد. اين قسمت را نيز كنار بگذاريد. اكنون 4 ظرف گرد و كوچكي را انتخاب كنيد، برنج قرمز، بعد برنج سفيد و در آخر، برنج سبز را در آنها بريزيد و با پشت قاشق فشار دهيد تا شكل ظرف را بگيرد. سپس برنج را در بشقابهاي مخصوص پذيرايي منتقل كنيد و با برگ گشنيز بيارائيد.