Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 20 فروردین 1404 - 09:13

10
آذر
پلوي سه رنگ

پلوي سه رنگ

ليكوپن فراوان‌ترين كاروتنوئيد در گوجه فرنگي است و يك آنتي اكسيدان نسبتا قوي مي‌باشد. توجه داشته باشيد كه جذب و استفاده از ليكوپن در بدن، در گوجه فرنگي پخته (به ويژه همراه با روغن) بيشتر ازگوجه‌فرنگي خام است......

مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ لازم براي 4 نفر

برنج     300 گرم    1150  كيلوكالري
روغن زيتون     3 قاشق چايخوري    135  كيلوكالري
زيره    5/1 قاشق چايخوري    0  كيلوكالري


مواد لازم براي تهيه لايه سبز رنگ

برگ‌هاي گشنيز    50 گرم    12  كيلوكالري
برگ‌هاي نعناع     25 گرم    10  كيلوكالري
فلفل سبز ريز خرد كرده     3 عدد    30  كيلوكالري
نمك     كمي    0  كيلوكالري
نخود فرنگي پخته    150 گرم    120  كيلوكالري
لوبيا سبز پخته      50 گرم    10  كيلوكالري
 

مواد لازم براي تهيه لايه قرمز رنگ

رب گوجه‌فرنگي    1 قاشق غذاخوري    10  كيلوكالري
زعفران حلكرده     1 قاشق چايخوري    0  كيلوكالري
نمك و فلفل    به ميزان لازم    0  كيلوكالري
فيله گوجه‌فرنگي ريز خرد كرده      1 عدد    15  كيلوكالري
 

روش تهيه :

برنج را بشوئيد و نيم‌ساعت در آب خيس كنيد. آن‌گاه آن را بپزيد و آبكشي كنيد. سپس برنج پخته را به سه قسمت تقسيم كنيد. به يك قسمت از برنج، گشنيز، نعناع، فلفل سبز، نمك و سبزيجات پخته را بيفزائيد. 1 قاشق چايخوري از روغن زيتون را در تابه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد و برنج سبز رنگ را به آن اضافه كنيد تا خوب گرم شود. آنگاه برنج سبزرنگ را كنار بگذاريد. براي لايه قرمزرنگ، رب گوجه‌فرنگي، زعفران، گوجه‌فرنگي خرد كرده، فلفل و نمك را با هم مخلوط كنيد. 1 قاشق ديگر از روغن زيتون را در تابه مناسبي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. برنج قرمز را اضافه و مخلوط نمائيد تا گرم شود. حالا برنج قرمز‌رنگ را هم كنار بگذاريد. به قسمت سوم برنج، نمك بيفزائيد. روغن زيتون باقيمانده را در تابه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. زيره و برنج را اضافه نماييد و هم بزنيد. اين قسمت را نيز كنار بگذاريد. اكنون 4 ظرف گرد و كوچكي را انتخاب كنيد، برنج قرمز، بعد برنج سفيد و در آخر، برنج سبز را در آنها بريزيد و با پشت قاشق فشار دهيد تا شكل ظرف را بگيرد. سپس برنج را در بشقاب‌هاي مخصوص پذيرايي منتقل كنيد و با برگ گشنيز بيارائيد.

 

تعداد بازديد: 833 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز