Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 20 فروردین 1404 - 09:06

17
آبان
سالاد لايه‌اي سالمون و آووكادو

سالاد لايه‌اي سالمون و آووكادو

آووكادو حاوي ويتامين E است. مطالعات نشان مي‌دهند كه مصرف ويتامين E در تقويت سيستم ايمني بدن افراد مسن مفيد است...

مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ لازم

جو    200 گرم    720 كيلوكالري
فيله گوجه‌فرنگي خرد كرده     1 عدد    8 كيلوكالري
جعفري خرد كرده    1 قاشق غذاخوري    5 كيلوكالري
كدو سبز    1 عدد    5 كيلوكالري
فيله ماهي سالمون ‌بخارپز     250 گرم    420 كيلوكالري
روغن زيتون    1 قاشق غذاخوري    135 كيلوكالري
نمك و فلفل سياه    به مقدار لازم    0 كيلوكالري
نعناع خرد كرده    1 قاشق غذاخوري    5 كيلوكالري
آووكادو    1 عدد    110 كيلوكالري
آبليموي تازه    1 قاشق غذاخوري    0 كيلوكالري
 

روش تهيه

جو خيسانده را بپزيد، آبكشي كنيد و صبر كنيد تا خنك شود. سپس آن را با گوجه‌فرنگي و جعفري مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. آنگاه كدو را خرد كنيد و چند دقيقه در آب نمك بجوشانيد. اكنون فيله ماهي را خرد كنيد و با كدو، روغن زيتون، نمك، فلفل و نعناع مخلوط كنيد. سپس پوست آووكادو را گرفته و آن را ريز خرد كنيد. رويش نمك، فلفل و آبليمو بريزيد و مخلوط كنيد. حالا رينگ فلزي را به ترتيب از مخلوط جو و گوجه‌فرنگي، ماهي، كدو و در آخر آووكادوي مزه‌دار كرده پر كنيد و با قاشق بفشاريد. اكنون رينگ را به آرامي برداريد و قدري از مخلوط روغن زيتون و آبليمو روي سالاد بريزيد.
يادآوري: اگر رينگ فلزي در دسترس‌تان نبود از ظروف شيشه‌اي تك نفره استفاده كنيد.

تعداد بازديد: 604 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز