Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 20 فروردین 1404 - 09:42

17
آبان
سوپ اسفناج، عدس و سيب‌زميني

سوپ اسفناج، عدس و سيب‌زميني

نتايج پژوهش‌هاي علمي نشان داده‌اند كه رنگدانه موجود در اسفناج و سبزي‌هاي برگي (كه دليل ايجاد رنگ در آنها نيز مي‌باشد)، احتمالا مي‌تواند در...

مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ لازم

روغن زيتون    1 قاشق غذاخوري    135 كيلوكالري
پياز خرد كرده     1 عدد بزرگ    15  كيلوكالري
كرفس خرد كرده     1 ساقه    5  كيلوكالري
هويج حلقه‌اي خرد كرده      1 عدد بزرگ    18 كيلوكالري
سير له كرده     2 حبه    0  كيلوكالري
اسفناج خرد كرده    100 گرم    25 كيلوكالري
عدس      190 گرم    560 كيلوكالري
سيب‌زميني خرد كرده    4 عدد متوسط    400 كيلوكالري
آب مرغ    يك‌ونيم ليتر    300 كيلوكالري
سويا سس    1 قاشق غذاخوري    7 كيلوكالري
فلفل سياه    كمي    0 كيلوكالري
 

روش تهيه:

روغن را در قابلمه مناسبي بريزيد و بر روي حرارت متوسط قرار دهيد تا گرم شود. سپس پياز، كرفس،‌ هويج، سير و اسفناج را به آن بيفزائيد. در قابلمه را بگذاريد و صبر كنيد تا هويج قدري نرم شود. حالا مخلوط سبزيجات پخته، عدس خيسانده، سيب‌زميني، آب مرغ، سويا سس و فلفل سياه را در قابلمه بريزيد و مخلوط كنيد. در قابلمه را بگذاريد و صبر كنيد تا سوپ به آرامي بپزد. سوپ را براي پذيرايي در سوپخوري بكشيد و گرم ميل كنيد.

تعداد بازديد: 1455 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز