ساردین پخته در سس گوجه فرنگی
مواد لازم برای 4 نفر
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری 270 كیلوكالری
پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط 18 كیلوكالری
سیر له كرده 2 حبه 0 كیلوكالری
گوجهفرنگی مینیاتوری 500 گرم 85 كیلوكالری
پوره گوجهفرنگی 400 گرم 70 كیلوكالری
زیتون سیاه بدون هسته و خرد كرده 20 عدد 115 كیلوكالری
برگهای جعفری تازه و خرد كرده 50 گرم 17 كیلوكالری
ساردین 12 عدد درشت (400 گرم) 660 كیلوكالری
مواد لازم برای تهیه سالسای لیمو
جعفری تازه و خرد كرده 60 گرم 20 كیلوكالری
پوست لیموی خرد كرده 1 قاشق غذاخوری 0 كیلوكالری
سیر لهكرده 1 حبه 0 كیلوكالری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری 270 كیلوكالری
روش تهیه
فر را از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن و گرم كنید. روغن را در قابلمه متوسطی گرم كنید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس گوجهفرنگیهای مینیاتوری، پوره گوجهفرنگی، زیتون و جعفری را اضافه كنید و بجوشانید. آنگاه سس گوجهفرنگی فراهم كرده را در ظرف نسوز متوسطی بریزید و ساردینها را طوری در آن بچینید كه پوست آنها آنها به سمت بالا باشد. حالا رویشان نمك و فلفل بپاشید و ظرف را به فر منتقل كنید و حدود 35 دقیقه صبر كنید تا ساردینها بپزند. اكنون سالسا را بر روی مخلوط ساردین بریزید و میل كنید.
یادآوری: برای تهیه سالسای لیمو، تمام مواد لازم را در كاسه كوچكی بریزید و تركیب نمایید.