Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 آذر 1403 - 11:07

10
بهمن
خوراك گوشت قلقلی و تخم‌مرغ

خوراك گوشت قلقلی و تخم‌مرغ

روش تهیه خوراك گوشت قلقلی و تخم‌مرغ

دنیای تغذیه

 

 

مواد لازم خوراك گوشت قلقلی و تخم‌مرغ

 برای 4 نفر

گوشت گوساله چرخ‌كرده                                          550 گرم                                 792 كیلوكالری

سیر له كرده                                                          1 حبه                                    0 كیلوكالری

نعنای تازه و خرد كرده                                              20 گرم                                    8 كیلوكالری

گشنیز تازه و خرد كرده                                             2 قاشق غذاخوری                     10 كیلوكالری

دارچین و تخم گشنیز آسیاب كرده                              1 قاشق چایخوری از هر كدام         0 كیلوكالری

زیره آسیاب كرده                                                   2 قاشق چایخوری                      0 كیلوكالری

پودر چیلی                                                         یك‌دوم قاشق چایخوری                0 كیلوكالری

آب مرغ                                                             125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)        25 كیلوكالری

پیاز خرد كرده                                                     1 عدد متوسط                           10 كیلوكالری

گوجه‌فرنگی خرد كرده                                          4 عدد بزرگ                              47 كیلوكالری

زعفران حل‌كرده                                                 1 قاشق غذاخوری                      0 كیلوكالری

تخم‌مرغ                                                          4 عدد                                     320 كیلوكالری

برگ‌های گشنیز تازه                                           30 گرم                                    10 كیلوكالری

روش تهیه خوراك گوشت قلقلی و تخم‌مرغ

گوشت چرخكرده، سیر، نعنا، گشنیز، دارچین، پودر تخم گشنیز و نیمی از زیره و نیمی از چیلی را در كاسه‌ بزرگی بریزید و مخلوط كنید. حالا هر بار با قاشق غذاخوری از آن بردارید و به صورت قلقلی دربیاورید. سپس نیمی از آب مرغ را در تابه بزرگی گرم كنید و گوشت‌های قلقلی را در آن بپزید.

آنگاه گوشت‌ها را خارج كنید و پیاز را همراه با باقیمانده‌ آب مرغ در همان تابه بپزید تا نرم شود. اكنون گوجه‌فرنگی، زعفران و بقیه زیره و چیلی را بیفزایید و آن را به جوش بیاورید. در تابه را بگذارید و حدود 15 دقیقه صبر كنید تا به آرامی بجوشد و كوفته قلقلی‌ها بپزد. حالا تخم‌مرغ‌ها را در خوراك بشكنید و صبر كنید تا ببندد. خوراك را با برگ گشنیز بیارائید و میل كنید.

 

برچسب ها: روش تهیه خوراك گوشت قلقلی و تخم‌مرغ، خوراك گوشت قلقلي، گوشت قلقلي و تخم مرغ، آموزش خوراك گوشت، مواد لازم خوراك گوشت تعداد بازديد: 903 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز