دنیای تغذیه
مواد لازم خوراك گوشت قلقلی و تخممرغ
برای 4 نفر
گوشت گوساله چرخكرده 550 گرم 792 كیلوكالری
سیر له كرده 1 حبه 0 كیلوكالری
نعنای تازه و خرد كرده 20 گرم 8 كیلوكالری
گشنیز تازه و خرد كرده 2 قاشق غذاخوری 10 كیلوكالری
دارچین و تخم گشنیز آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری از هر كدام 0 كیلوكالری
زیره آسیاب كرده 2 قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
پودر چیلی یكدوم قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
آب مرغ 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه) 25 كیلوكالری
پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط 10 كیلوكالری
گوجهفرنگی خرد كرده 4 عدد بزرگ 47 كیلوكالری
زعفران حلكرده 1 قاشق غذاخوری 0 كیلوكالری
تخممرغ 4 عدد 320 كیلوكالری
برگهای گشنیز تازه 30 گرم 10 كیلوكالری
روش تهیه خوراك گوشت قلقلی و تخممرغ
گوشت چرخكرده، سیر، نعنا، گشنیز، دارچین، پودر تخم گشنیز و نیمی از زیره و نیمی از چیلی را در كاسه بزرگی بریزید و مخلوط كنید. حالا هر بار با قاشق غذاخوری از آن بردارید و به صورت قلقلی دربیاورید. سپس نیمی از آب مرغ را در تابه بزرگی گرم كنید و گوشتهای قلقلی را در آن بپزید.
آنگاه گوشتها را خارج كنید و پیاز را همراه با باقیمانده آب مرغ در همان تابه بپزید تا نرم شود. اكنون گوجهفرنگی، زعفران و بقیه زیره و چیلی را بیفزایید و آن را به جوش بیاورید. در تابه را بگذارید و حدود 15 دقیقه صبر كنید تا به آرامی بجوشد و كوفته قلقلیها بپزد. حالا تخممرغها را در خوراك بشكنید و صبر كنید تا ببندد. خوراك را با برگ گشنیز بیارائید و میل كنید.