صبحانه فلورانتين تخممرغ با تزئين ماست و اسفناج
مواد لازم برای 4 نفر
ماست كمچرب ........................................125 گرم 50 كیلوكالری
سیر له شده................................................1 حبه كوچك 0 كیلوكالری
تره خرد كرده ................................................1 قاشق غذاخوری 5 كیلوكالری
برگهای اسفناج .......................................300 گرم 75 كیلوكالری
روغن مایع ..................................................30 میلیلیتر 270 كیلوكالری
نمك به مقدار كم.........................................0 كیلوكالری
گوجهفرنگی نصف كرده ....................................4 عدد 70 كیلوكالری
سركه سفید ..................................................1 قاشق غذاخوری 3 كیلوكالری
تخممرغ .........................................................8 عدد 640 كیلوكالری
نان تست........................................................8 برش 420 كیلوكالری
روش تهیه
برای تهیه سس؛ ماست، سیر و تره را مخلوط كنید. اسفناج را بشویید و همراه با كمی آب در قابلمه بزرگی بریزید. در ظرف را بگذارید و اسفناج را 4-3 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. سپس روغن و كمی نمك بیفزایید و آن را كنار بگذارید و گرم نگه دارید. گوجهفرنگیها را 5-3 دقیقه زیر گریل داغ بپزید.
تابهای دیواره بلند بردارید و سهچهارم آن را آب سرد بریزید و سركه و مقداری نمك بیفزایید تا از پخش شدن سفیدههای تخممرغ جلوگیری شود. بگذارید به آرامی بجوشد. اكنون تخممرغها را یكییكی بشكنید و در كاسه كوچكی بریزید و هر كدام را آرام به داخل آب سرازیر كنید. سپس حرارت را كم كنید و برای 2-1 دقیقه بپزید تا تخممرغها كمی سفت شوند. حالا آنها را به آرامی از آب خارج كنید و بگذارید آبشان گرفته شود. نانها را در فر برشته كنید و روی هر كدام اسفناج، یك تخممرغ و مقداری از سس بریزید. اكنون آن را با گوجهفرنگیهای گریل كرده میل كنید.