اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6-8 نفر
عصاره بره یا مرغ 1 عدد
بلغور 1 پیمانه
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
تره فرنگی خرد کرده 2 پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز خرد کرده یک دوم پیمانه
بیکن اسلامی خرد کرده یک دوم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
اسفناج 2 کیلوگرم
روش تهیه دلمه اسفناج
عصاره را در 2 پیمانه آب گرم حل کنید.
آن گاه بلغور را بشویید و در آن بخیسانید.
سپس روغن زیتون را در تابۀ مناسبی بریزید و تره فرنگی را تفت دهید.
فلفل دلمه ای را نیز بیفزائید و 30 ثانیۀ دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
حالا بیکن و بلغور را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و ترکیب نمائید (توجه کنید که آب مواد باید کاملا کشیده شود).
اینک برگهای اسفناج را در سینی مناسبی قرار دهید و رویشان آب داغ بریزید تا نرم شوند.
اکنون برگها را یکی یکی برداشته و قدری از مواد رویش بریزید و به شکل دلخواه آن را بپیچید و در ظرف مناسبی قرار دهید و دو قاشق روغن روی دلمه ها بریزید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت بسیار ملایم دلمه ها را بپزید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: