Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 17:45

15
بهمن
دلمه اسفناج

دلمه اسفناج

عصاره را در 2 پیمانه آب گرم حل کنید. آن گاه بلغور را بشویید و در آن بخیسانید. سپس روغن زیتون را در تابۀ مناسبی بریزید و تره فرنگی را تفت دهید. فلفل دلمه ای را نیز بیفزائید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 6-8 نفر 

عصاره بره یا مرغ                       1 عدد

بلغور                                      1 پیمانه

روغن  زیتون                             2 قاشق سوپخوری

تره فرنگی خرد کرده                  2 پیمانه

فلفل دلمه ای قرمز خرد کرده      یک دوم پیمانه

بیکن اسلامی خرد کرده            یک دوم پیمانه

نمک و فلفل                           به میزان لازم

 اسفناج                                 2 کیلوگرم

روش تهیه دلمه اسفناج

عصاره را در 2 پیمانه آب گرم حل کنید.

آن گاه بلغور را بشویید و در آن بخیسانید.

سپس روغن زیتون را در تابۀ مناسبی بریزید و تره فرنگی را تفت دهید.

فلفل دلمه ای را نیز بیفزائید و 30 ثانیۀ دیگر به تفت دادن ادامه دهید.

حالا بیکن و بلغور را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و ترکیب نمائید (توجه کنید که آب مواد باید کاملا کشیده شود).

اینک برگ‌های اسفناج را در سینی مناسبی قرار دهید و رویشان آب داغ بریزید تا نرم شوند.

اکنون برگ‌ها را یکی یکی برداشته و قدری از مواد رویش بریزید و به شکل دلخواه آن را بپیچید و در ظرف مناسبی قرار دهید و دو قاشق روغن روی دلمه ها بریزید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت بسیار ملایم دلمه ها را بپزید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

دلمه پیاز صدفی

دلمه سیب

دلمه کدو سبز با پنیر موزارلا

دلمه برگ مو با سس آلبالو

 

برچسب ها: دلمه، آشپزباشی، آموزش دلمه، زندگی آنلاین، دلمه اسفناج، شور و شیرین، دستور تهیه دلمه، دستور تهیه دلمه اسفناج، روش تهیه دلمه اسفناج، طرز تهیه دلمه اسفناج تعداد بازديد: 636 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دلمه چیست؟

فیلم روز
تصویر روز