اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
شکر قهوهای یکچهارم پیمانه
آب آناناس یک پیمانه
آب مرغ یکدوم پیمانه
سس سویا 3 قاشق سوپخوری
سیر له کرده 1 حبه
کره 50 گرم
سینه مرغ خردکرده 600 گرم
کمپوت آناناس 500 گرم
نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوری
جعفری خرد کره 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه مرغ آناناسی
شکر را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت اجاق کاراملی کنید.
آنگاه آب آناناس را بیفزائید و صبر کنید تا تکههای نباتی کارامل حل شود.
سپس آب مرغ، سسسویا و سیر را بیفزائید و پس از 5 دقیقه جوشیدن، سس را از روی حرارت برداری اینک کره را در تابه مناسبی روی حرارت اجاق آب کنید و تکههای مرغ را بیفزائید و تفت دهید تا طلایی شود.
حالا آناناس را افزوده و پیوسته آن را هم بزنید.
نشاسته را نیز به سس فراهم کرده اضافه کنید و بعد به مرغ بیفزائید و چند دقیقه روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود.
اکنون میتوانید مرغ را در ظرف مناسب پذیرایی همراه با چلو سرو نمائید.
یادآوری
در صورت دلخواه میتوانید رویش را با کنجد یا جعفر ی خرد کرده بیارائید.
منبع: شور و شیرین