کیان رنجبر
مواد لازم برای 4-6 نفر
پاستا 500 گرم
سیر له کرده 2 عدد
کره 50 گرم
لوبیا قرمز پخته 200 گرم
خامه 200 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
رب گوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان به میزان دلخواه
روش تهیه پاستا فاگیولی
پاستا را در آب جوش و نمک بریزید، بپزید و آبکش کنید. آنگاه سیر را با کره تفت دهید.
نیمی از لوبیا را پوره کنید و همراه با خامه، باقیمانده لوبیا، نمک، فلفل، فلفل قرمز و رب گوجهفرنگی به سیر اضافه نمائید و اجازه دهید سس به خوبی گرم شود.
سپس پاستا را به سس آماده کرده بیفزائید و خوب هم بزنید.
حالا پاستا را در ظرف مناسبی بریزید و با پنیر پارمسان آن را بیارائید.
یادآوری: میتوانید از پنیر گودا یا پنیر چدار نیز استفاده نمائید.