Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:00

1
اسفند
کیش گوشت و بادمجان

کیش گوشت و بادمجان

آرد، نمک و کره را در کاسۀ دستگاه غذاساز بریزید و مواد را هم بزنید تا به شکل خرد نان درآید. سپس زردۀ تخم مرغ و آب سرد را بیفزائید و هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.

مریم عکاف

 

مواد لازم برای 6 نفر 

آرد                              ۲۳۵ گرم

نمک                            ۱ پینچ

کره سرد خرد کرده         ۱۳۰ گرم

زردۀ تخم مرغ                 ۱ عدد

آب سرد                        ۱- ۲ قاشق چایخوری

بادمجان                        ۳ عدد

کدو                              ۳ عدد

گوجه                            ۳ عدد

روغن                             به میزان لازم

گوشت چرخ کرده             ۳۰۰ گرم

پیاز رنده کرده                  ۱ عدد

نمک ، فلفل و زرد چوبه      به میزان لازم

سس گوجه فرنگی           یک دوم پیمانه

روش‌ تهیه کیش گوشت و بادمجان

آرد، نمک و کره را در کاسۀ دستگاه غذاساز بریزید و مواد را هم بزنید تا به شکل خرد نان درآید.

سپس زردۀ تخم مرغ  و آب سرد را بیفزائید و هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده با وردنه به ضخامت 3 میلیمتر باز کرده و داخل قالب کیش به قطر 23سانتیمتر بگذارید.

اینک روی خمیر را چنگال بزنید و با کاغذ روغنی بپوشانید و داخل خمیر را با لوبیا یا نخود پر کنید و آن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید.

سپس کاغذ و حبوبات را برداشته و دوباره خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا خمیر پخته شود. 

اکنون بادمجان، کدو و گوجه را حلقه‌ای برش دهید.

آن گاه در تابۀ مناسبی اندکی روغن بریزید و بادمجان و کدو را اندکی تفت دهید و کنار بگذارید.

اینک گوشت چرخ کرده، پیاز، نمک و فلفل را با هم ورز دهید و هر بار به اندازۀ یک نارنگی از مواد برداشته و در دست پهن کنید و در روغن سرخ نمایید.

اینک کف خمیر را به سس آغشته کنید و به ترتیب بادمجان، کدو، گوجه و گوشت را در خمیر بچینید و خمیر را در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد به مدت نیم ساعت بپزید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کیش کدو و فلفل

مینی کیش مرغ و پنیر

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، دستور تهیه کیش، کیش گوشت و بادمجان، کیش گوشت، کیش بادمجان، دستور تهیه کیش گوشت و بادمجان، روش تهیه کیش گوشت و بادمجان، طرز تهیه کیش گوشت و بادمجان تعداد بازديد: 549 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز