Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 11:30

15
بهمن
کیش کدو و فلفل

کیش کدو و فلفل

روش تهیه کیش کدو و فلفل

مرضیه مرشدی

 

 

مواد لازم برای 4 عدد

آرد                                                   160 گرم

نمك                                                 یك چهارم قاشق چایخوری

كرة سرد و خرد كرده                            100 گرم

آب یخ                                              60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)

مواد لازم میانی

روغن زیتون                                       1 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده                                    1 عدد كوچك

كدوی رنده كرده و آبگرفته                     1 عدد متوسط

آرد                                                 2-3 قاشق سوپخوری

بیكینگ پودر                                      یك دوم قاشق چایخوری

نمك                                               یك چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ                                          3 عدد

پنیر چدار یا گودای رنده كرده                 200 گرم

فلفل سبز تند (چیلی) خرد كرده           2 عدد

روش تهیه

آرد و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه كره را بیفزائید و با نوك انگشتان، كره را با آرد مخلوط سازید تا به شكل خرده نان درآید. سپس آب را كم‌كم بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به‌دست آید. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و دست كم 4 ساعت یا یك شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر پهن كنید و با برشگر به قطر 13 سانتیمتر برش بزنید و در قالب تارتلت به قطر 11 سانتیمتر پهن كنید به گونه‌ایكه کف و دیواره قالب‌ را بپوشاند.

اکنون روی خمیر چنگال بزنید تا هنگام پختن پف نکند! سپس قالب‌های تارتلت را در سینی بچینید و خمیرکیش را به مدت تقریبی 7 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید. اینک تارتلت‌ها را با مواد میانی فراهم كرده، پر كنید و دوباره آن‌ها را به مدت تقریبی 25 دقیقه یا تا زمانیکه رویشان طلائی رنگ شود، در فر بپزید. 

روش تهیه مواد میانی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. آن‌گاه كدو را بیفزائید و تفت دهید. حالا آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. تخم‌مرغ‌ها را در ظرف دیگری بریزید و خوب هم بزنید تا كاملا یكدست شود. حالا كدو، تخم‌مرغ‌ها، مخلوط آرد، پنیر و چیلی را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: انواع غذا با کدو، انواع غذای تند، کیش کدو و فلفل، روش تهیه کیش کدو و فلفل، مواد لازم کیش کدو و فلفل تعداد بازديد: 1908 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز