Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:09

27
اسفند
ماهی با سس انار (گرجستان)

ماهی با سس انار (گرجستان)

ماهی را با نمک، فلفل، تخم گشنیز و پودر سیر مزه دار کنید. آن گاه رویش را بپوشاند و بمدت 5 ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس آب انار و رب انار را در ظرف مناسبی بریزید.

نجمه درویش

 

 مواد لازم برای 2 نفر 

ماهی قزل آلا                                     یک عدد

نمک و فلفل                                       به میزان لازم

تخم گشنیز و پودر سیر                         به میزان لازم

آب انار                                              1 پیمانه

رب انار                                              3 قاشق سوپخوری

روغن زیتون                                        2 قاشق سوپخوری

روش تهیه ماهی با سس انار

 ماهی را با نمک، فلفل، تخم گشنیز و پودر سیر مزه دار کنید.

آن گاه رویش را بپوشاند و بمدت 5 ساعت در یخچال استراحت دهید.

سپس آب انار و رب انار را در ظرف مناسبی بریزید و بمدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا سس اندکی غلیظ شود.

حالا ماهی ها را در سینی فر چربكرده قرار دهيد و به مدت تقریبی  20- 30 دقيقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجۀ سانتيگراد بپزيد.

اینک سس انار را روی ماهی بریزید و آن را در ظرف مناسب پذیرائی سرو کنید.

یادآوری

* در صورت تمایل می توانید برای خوشمزه تر شدن سس، مقداری پودر گلپر به آن بیفزائید.

* در صورت تمایل میتوانید ماهی را سرخ کنید و به مدت تقریبی 5-10 دقیقه درون سس انار روی حرارت بگذارید تا ماهی بیشتر عطر و طعم سس را به خود بگیرد.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

ماهی را چطور بپزیم؟

کباب ماهی و لیمو

روش پخت ماهی شکم‌پر

آشپزی با ماهی و میگو

رولت ماهی

 

برچسب ها: روش پخت ماهی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، دستور پخت ماهی، شور و شیرین، ماهی شب عید، ماهی با سس انار، پخت ماهی شب عید تعداد بازديد: 1229 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز