Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:39

4
اسفند
مرغ قالبی

مرغ قالبی

زرده و سفیدۀ تخم مرغ را از هم جدا کنید. آن گاه زرده را با خامه، آرد سوخاری، سس خردل، نمک و فلفل مخلوط کنید و اندکی هم بزنید. سپس در تابۀ مناسبی کره بریزید.

مریم عکاف

 

مواد لازم برای ۶ نفر 

تخم مرغ                           ۳عدد

خامۀ صبحانه                     ۱۰۰ گرم

آرد سوخاری                      ۵۰ گرم

سس خردل                       ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل                       به میزان لازم

کره                                  ۲۵ گرم

قارچ خرد کرده                    ۵۰۰ گرم

سینه مرغ چرخکرده            ۵۰۰ گرم

روش‌ تهیه مرغ قالبی 

زرده و سفیدۀ تخم مرغ را از هم جدا کنید.

آن گاه زرده را با خامه، آرد سوخاری، سس خردل، نمک و فلفل مخلوط کنید و اندکی هم بزنید.

سپس در تابۀ مناسبی کره بریزید و قارچ را کمی تفت دهید و کنار بگذارید تا خنک شود.

اینک سینه مرغ و قارچ را به مخلوط زرده بیفزائید و خوب مخلوط نمائید.

سفیدۀ تخم مرغ را نیز هم بزنید تا فرم بگیرد و بعد به آرامی به مواد بیفزائید و خوب مخلوط کنید.

اکنون قالب مستطیل به ابعاد  ۲۵×۱0را چرب کرده، کف و دیوارۀ آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد را داخل قالب بریزید و روی آن را فویل بکشید و درون سینی بزرگتری قرار دهید و تا نصفه آب بریزید و به روش بن ماری در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد بمدت تقریبی ۴۵ دقیقه بپزید.

یادآوری

در صورت تمایل یک عدد فلفل دلمه ای قرمز را ریز نمایید و هنگامی که مرغ را اضافه کردید فلفل را بیفزایید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

سبزی پلو قالبی با كیلكا

مارمالاد قالبی

دلمه قالبی بادمجان

دلمه كلم‌برگ قالبی

 

برچسب ها: آشپزی با مرغ، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، روش‌ تهیه مرغ قالبی، مرغ قالبی تعداد بازديد: 611 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز