Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 12:16

9
آبان
مارمالاد قالبی

مارمالاد  قالبی

قالبی به قطر 23 سانتیمتر را با روغن مایع چرب كنید. پوست و دانه میوه‌ها را بگیرید و میوه‌ها را خرد كنید. آن‌گاه میوه‌ها را در قابلمه بریزید و آب را بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا میوه بپزد و كاملاً نرم شود.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم

سیب          5 عدد متوسط (حدود 750 گرم)

گلابی          4 عدد متوسط (حدود 750گرم)

آب              250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

شكر          حدود 880 گرم (4 پیمانه)

آبلیمو       2 قاشق سوپخوری

 روش تهیه مارمالاد  قالبی

 

قالبی به قطر 23 سانتیمتر را با روغن مایع چرب كنید. پوست و دانه میوه‌ها را بگیرید و میوه‌ها را خرد كنید. آن‌گاه میوه‌ها را در قابلمه بریزید و آب را بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا میوه بپزد و كاملاً نرم شود. سپس میوه‌ها را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید.

حال پوره میوه را با پیمانه اندازه‌گیری نمائید و به ازای هر پیمانه پوره میوه 220 گرم شكر به آن بیفزائید. اكنون پوره میوه، شكر و آبلیمو را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و بعد به مدت تقریبی 45 دقیقه یا تا زمانیكه رنگ مخلوط تغییر كند و غلیظ شود، بپزید.

اینك مخلوط فراهم كرده را در قالب بریزید و صبر كنید تا كاملا خنك شود. حالا می‌توانید آن را به اندازه‌های دلخواه ببرید و با پنیر میل كنید.

 

برچسب ها: مارمالاد، آموزش مارمالاد، روش تهیه مارمالاد، آشپزی با مارمالاد، مواد لازم مارمالاد، مارمالاد قالبی، تهیه مارمالاد قالبی تعداد بازديد: 631 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز