Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 21 بهمن 1403 - 09:07

16
بهمن
طرز تهیه برگر مرغ

طرز تهیه برگر مرغ

شاید برایتان عجیب باشد اما برگر مرغ سوخاری می‌تواند به عنوان یک برگر بدون گوشت قرمز، به فهرست ساندویچ‌های محبوب بچه‌ها و بقیه اعضای خانواده راه پیدا کند. درست کردن این ساندویچ مقوی کار سختی نیست

شاید برایتان عجیب باشد اما برگر مرغ سوخاری می‌تواند به عنوان یک برگر بدون گوشت قرمز، به فهرست ساندویچ‌های محبوب بچه‌ها و بقیه اعضای خانواده راه پیدا کند. درست کردن این ساندویچ مقوی کار سختی نیست و می‌توانید در کمتر از یک ساعت آن را در خانه درست کنید.
 

به جای گوشت قرمز که چربی بیشتری دارد، می‌توانید با گوشت مرغ انواع برگر را درست کنید. برگر مرغ سوخاری یکی از این ساندویچ‌هاست.

نام: برگر مرغ سوخاری

آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه

پخت: ۴۰ دقیقه

تعداد: ۶ نفر

 

مواد لازم:

سینه‌مرغ: ۶۰۰ گرم

سیر: ۲ حبه

آرد: ۵ قاشق غذاخوری

شیر: ۲ قاشق غذاخوری

 آرد سوخاری: یک لیوان

کورن فلکس پودر شده یا آرد سوخاری پفکی: یک لیوان

سس مایونز، خیارشور، گوجه، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه همبرگر مک دونالد خانگی!

 

 

طرز تهیه:

۱.مرغ را نواری ببرید و با سیر رنده شده و ادویه‌ها مزه‌دار کنید. تخم‌مرغ را هم با نمک، فلفل و شیر هم بزنید تا پف کند.

۲.آرد، پودرسوخاری یا کورن‌فلکس پودرشده را در ظرفی صاف و مسطح بریزید.

۳.مواد مرغی را در دست‌تان فرم دهید، سپس ابتدا در ترکیب آردی و بعد در مخلوط تخم‌مرغی بزنید.

۴.برگرها را در روغن داغ سرخ کنید تا برشته و طلایی شوند.

نکته: اگر می‌خواهید این برگر رژیمی باشد می‌توانید آن را در سرخ‌کن یا هواپز هم آماده کنید.

بیشتربخوانید:

همبرگر هویج ؛ ساندویچی سرشار از ویتامین A

 

تعداد بازديد: 46 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز