Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 24 دی 1403 - 15:20

10
دی
طرز تهیه مجی خورش

طرز تهیه مجی خورش

مجی خورش یا خورش عدس شمالی یکی از غذا‌های محلی و سنتی شمال می‌باشد که با عدس، رب انار، گردو و تخم مرغ تهیه میشود و طرفداران زیادی هم دارد.

با موضوع «طرز تهیه مجی خورش - خورشت محلی شمالی» همراه شما هستیم.

مجی خورش یا خورش عدس شمالی یکی از غذاهای محلی و سنتی شمال می‌باشد که با عدس، رب انار، گردو و تخم مرغ تهیه میشود و طرفداران زیادی هم دارد. 

اگر شما هم علاقه مندید این غذای بسیار خوشمزه و ساده رو درست کنید دعوت می‌کنم در ادامه با ما همراه باشید. 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش قیمه عربی

 

 

 

مواد لازم

عدس ۱ لیوان
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
پودر گردو نصف لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
آب به میزان لازم
ادویه ها شامل نمک ،فلفل،زردچوبه ، دارچین به مقدار لازم

این مقدار مواد برای ۲_۳ نفر کافی است. 

طرز تهیه

برای درست کردن مجی خورش ابتدا عدس رو از چند ساعت قبل در آب ولرم خوب می‌شوییم و خیس می‌کنیم تا هم نفخش گرفته بشه و هم موقع پخت زودتر بپزه. سیب زمینی رو هم پوست گرفته و به صورت نگینی درشت خرد میکنیم. یک عدد پیاز رو هم به صورت خلالی بزرگ خرد می‌کنیم. 

داخل قابلمه‌ای عدس خیس خورده، سیب زمینی و پیاز خرد شده رو اضافه می‌کنیم و مقداری آب میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا عدس و سیب زمینی پیاز کاملاً بپزند و آبش کشیده بشه. 

بعد از اینکه کاملاً پختند با گوشت کوب دستی یا برقی خوب پوره میکنیم. یک عدد پیاز رو به صورت نگینی ریز خرد میکنیم و داخل تابه‌ای می‌ریزیم. مقدار روغن اضافه میکنیم و پیاز رو تفت میدیم تا سبک و طلایی بشه. 

حالا مقداری بهش زردچوبه اضافه میکنیم و دوباره تفت میدیم. در این زمان مواد پوره شده رو بهش اضافه میکنیم. 

حالا رب انار و پودر گردو و ادویه‌ها شامل نمک و فلفل سیاه و دارچین رو اضافه میکنیم و همگی با هم خوب مخلوط می‌کنیم. یک فنجان آب اضافه می‌کنیم و در قابلمه رو میزاریم واجازه میدیم کمی دیگه باهم بجوشند و مزه‌ها به خرد هم بره و آبش کشیده بشه. 

در آخر دو عدد تخم مرغ رو میشکنیم در قابلمه رو میذاریم و اجازه میدیم که با حرارت ملایم تخم‌مرغ‌ها کاملاً ببندند. 

بیشتربخوانید:

خورش قیمه بادمجان با عدس

 

 

حالا دیگه مجی خورش خوشمزه ما آماده است. 

میتونید در ظرف مورد نظر بریزید رو سرو کنید. 

زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه

زمان پخت: کمتر از ۱ ساعت

مجی خورش رو می‌تونید به تنهایی با نان و یا در کنار برنج سرو کنید. 

امیدوارم این غذای خوشمزه‌ی شمالی رو درست کنید و در کنار خانواده و عزیزان از خوردنش کلی لذت ببرید.

تعداد بازديد: 43 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز