تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی :
مواد لازم
بادمجان ( بزرگ ) |
1 عدد |
عدس یا دال عدس |
200 گرم |
روغن زیتون |
2 قاشق غذا خوری |
زیره |
1 قاشق چای خوری |
نمک و فلفل |
( به مقدار لازم) |
زردچوبه |
( به مقدار لازم) |
رنجبیل |
( به مقدار لازم) |
پیاز |
1 عدد |
سیر ( رنده شده یا خرد شده ) |
1 حبه |
گوجه فرنگی ( خرد شده ) |
400 گرم |
گشنیز ( تازه ) |
2 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه
بادمجان را بشویید و به قطعات کوچک خرد کنید. فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و بادمجان های خرد شده را رویش پهن کنید و رویشان روغن زیتون ، کمی نمک و زیره بپاشید و هم بزنید تا به مواد آغشته شود.سینی را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید ، در این مدت یک بار بادمجان ها را بچرخانید تا کاملا کبابی شوند. در تابه ای گود کمی روغن بریزید و پیاز نگینی خرد شده را تفت دهید. فلفل ، سیر ، زنجبیل و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. عدس ، گوجه فرنگی خرد شده و فلفل سیاه و آب را اضافه کرده و هم بزنید و در تابه را بگذارید تا به جوش آید.حرارت را کم کنید 30 دقیقه مواد را بجوشانید تا عدس بپزد. گشنیز تازه را خرد کنید و به همراه بادمجان کبابی به خورش اضافه کنید و اجازه دهید جا بیوفتد. تعدادی از تکه های بادمجان را بری تزئین روی خورش کنار بگذارید.