Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 24 دی 1403 - 11:24

24
دی
خورش گلابی مجلسی با گوشت گوسفندی

خورش گلابی مجلسی با گوشت گوسفندی

گوشت سرخ‌شده گوسفند با گلابی یکی از روش‌های طرز تهیه خورش گلابی است که شاید برای همه طعم آن خوشایند نباشد.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی : گوشت سرخ‌شده گوسفند با گلابی یکی از روش‌های طرز تهیه خورش گلابی است که شاید برای همه طعم آن خوشایند نباشد. این خورش برای افراد خاص‌پسند و برای آن دسته از افرادی که از طعم‌های جدید استقبال می‌کنند به شدت پیشنهاد می‌شود.

چیزی که در مورد ترکیب گوشت گوسفند و گلابی وجود دارد و این غذا را فراموش‌نشدنی می‌کند، ترکیب گوشت گوسفند پخته‌شده آبدار همراه با گلابی نرم و شیرین است. قطعا باید این خورش را امتحان کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه مجی خورش

 

 

مواد لازم

 گوشت گوسفند        500 گرم

نمک و فلفل             به مقدار لازم

پودر سیر 1 قاشق غذاخوری

روغن      ¼ لیوان

آب گوشت               4 لیوان

 سرکه      1 لیوان

سس خردل              1 قاشق غذاخوری

آویشن تازه              2 قاشق غذاخوری

سیر خردشده            6 حبه

پیاز خردشده            2 عدد

کره          2 قاشق غذاخوری

برگ بو    2 عدد

گلابی       3 عدد

جعفری تازه             برای تزئین

 

 روش تهیه

نمک، فلفل و پودر سیر را به گوشت اضافه کنید و به مدت حداقل یک ساعت و حداکثر 24 ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به‌خوبی با گوشت مخلوط شوند.فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.روغن را داخل یک قابلمه بزرگ روی حرارت قرار دهید و گوشت گوسفند مرینیت‌شده را در آن سرخ کنید. هر طرف را حدود 5 تا 6 دقیقه تفت دهید.حرارت را کم کنید و آب گوشت، سرکه و سس خردل را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند؛ سپس آویشن تازه، برگ بو، سیر، کره و پیاز را اضافه کنید و هم بزنید. گوشت را با همان قابلمه با ظرف مناسب فر، داخل فر قرار بدهید. روی قابلمه را با فویل بپوشانید.گوشت باید به مدت 3 ساعت در فر بپزد. آن را چک کنید که به خوبی پخته شود.سپس در این مرحله گلابی خرد شده را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید 30 دقیقه دیگر بپزد. و خورشت شما جا بیفتد.خورش گلابی آماده است و می‌توانید روی آن را با جعفری تزئین کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش قیمه عربی

 

 

 

 

نکاتی برای خوشمزه‌ شدن خورش گلابی :

گلابی‌ها را به خورش کمی دیرتر اضافه کنید تا له نشوند.

برای افزایش طعم ترش خورش می‌توانید از آبلیمو هم استفاده کنید.

خورش گلابی نیاز به آب زیادی ندارد و باید غلیظ باشد.

این خورش گلابی، را می توانید با گوشت گاو و یا گوساله تهیه کنید.

تعداد بازديد: 17 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز