تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی : گوشت سرخشده گوسفند با گلابی یکی از روشهای طرز تهیه خورش گلابی است که شاید برای همه طعم آن خوشایند نباشد. این خورش برای افراد خاصپسند و برای آن دسته از افرادی که از طعمهای جدید استقبال میکنند به شدت پیشنهاد میشود.
چیزی که در مورد ترکیب گوشت گوسفند و گلابی وجود دارد و این غذا را فراموشنشدنی میکند، ترکیب گوشت گوسفند پختهشده آبدار همراه با گلابی نرم و شیرین است. قطعا باید این خورش را امتحان کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه مجی خورش
مواد لازم
گوشت گوسفند 500 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر سیر 1 قاشق غذاخوری
روغن ¼ لیوان
آب گوشت 4 لیوان
سرکه 1 لیوان
سس خردل 1 قاشق غذاخوری
آویشن تازه 2 قاشق غذاخوری
سیر خردشده 6 حبه
پیاز خردشده 2 عدد
کره 2 قاشق غذاخوری
برگ بو 2 عدد
گلابی 3 عدد
جعفری تازه برای تزئین
روش تهیه
نمک، فلفل و پودر سیر را به گوشت اضافه کنید و به مدت حداقل یک ساعت و حداکثر 24 ساعت در یخچال بگذارید تا مواد بهخوبی با گوشت مخلوط شوند.فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.روغن را داخل یک قابلمه بزرگ روی حرارت قرار دهید و گوشت گوسفند مرینیتشده را در آن سرخ کنید. هر طرف را حدود 5 تا 6 دقیقه تفت دهید.حرارت را کم کنید و آب گوشت، سرکه و سس خردل را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند؛ سپس آویشن تازه، برگ بو، سیر، کره و پیاز را اضافه کنید و هم بزنید. گوشت را با همان قابلمه با ظرف مناسب فر، داخل فر قرار بدهید. روی قابلمه را با فویل بپوشانید.گوشت باید به مدت 3 ساعت در فر بپزد. آن را چک کنید که به خوبی پخته شود.سپس در این مرحله گلابی خرد شده را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید 30 دقیقه دیگر بپزد. و خورشت شما جا بیفتد.خورش گلابی آماده است و میتوانید روی آن را با جعفری تزئین کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خورش قیمه عربی
نکاتی برای خوشمزه شدن خورش گلابی :
گلابیها را به خورش کمی دیرتر اضافه کنید تا له نشوند.
برای افزایش طعم ترش خورش میتوانید از آبلیمو هم استفاده کنید.
خورش گلابی نیاز به آب زیادی ندارد و باید غلیظ باشد.
این خورش گلابی، را می توانید با گوشت گاو و یا گوساله تهیه کنید.