مواد لازم
| آب مرغ | يک ليوان | 
| پيازچه | 200 گرم | 
| قارچ | 150 گرم | 
| هويج | دو عدد | 
| جو پرک | 1/5 پیمانه | 
| شير | يک ليوان (دلخواه) | 
| خامه | سه قاشق سوپخوری (دلخواه) | 
| نمک و فلفل | به ميزان لازم | 
طرز تهيه
ابتدا جو را به همراه آب مرغ وچند ليوان آب روی حرارت مناسب بگذاريد تا بجوشد، سپس هويج ها را رنده كرده و به آن اضافه می كنيم. در انتها قارچ ها و پيازچه های خرد شده را به همراه کمی کره تفت داده و به سوپ اضافه كرده و اجازه می دهيم با حرارت ملايم پخته و جا بيفتد، آن گاه شير را می توان در صورت تمایل اضافه كرده بعد از ده دقيقه خامه ها را ريخته و پس از گذشت پنج دقيقه گاز را خاموش می كنيم سوپ را در ظرف مناسب كشيده و آبليمو را به آن اضافه می كنيم.
بیشتربخوانید:
سوپ ارده و عدس
طرز تهیه سوپ رشته
نکته:
اگر شیر به سوپ اضافه شد برای مطلوب تر شدن طعم سوپ خامه هم اضافه شود.
اگر شیر را حذف کردید، بودن خامه هم ضرورتی ندارد.
این سوپ بدون شیر و خامه هم طعم دلچسب و مطلوبی دارد.
اگر آب مرغ در دسترس نبود می توان از دو قرص عصاره ی مرغ یا گوشت استفاده کرد.

 
		 
					 
					


























 
						 
						 
						 
						


