سوپ رشته برای سرماخوردگی یکی از روشهای ساده برای دوران سرماخوردگی و مریضی میباشد که میتوانید خیلی راحت بدون مرغ این سوپ را تهیه کنید.
بیشتربخوانید:
چون در این سوپ از مرغ استفاده نشده است در ۱ ساعت آماده می شود و البته می توانید برای مقوی کردن این سوپ از کمی پای مرغ و یا گردن استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه سوپ رشته برای سرماخوردگی
سیب زمینی ۱ عدد
هویج ۲ عدد
شلغم ۱ عدد
رشته سوپی ۱۰۰ گرم
قارچ ۵ عدد به دلخواه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ مرغ و سبزیجات ؛ برای روزهای سرد پائیزی
طرز تهیه سوپ رشته برای سرماخوردگی بدون مرغ و رب
مرحله اول: آماده سازی مواد
ابتدا سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و یا می توانید مواد را رنده درشت بزنید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. هویچ را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و یا رنده درشت بزنید. گوجه فرنگی را نیز رنده یا پوره کنید. قارچ ها را اسلایس کنید. شلغم را نیز پوست بگیرید و خرد کنید.
مرحله دوم: تفت دادن مواد
داخل یک قابلمه همه مواد خرد شده را بالا را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا سبزیجات تفت بخورند و بعد عصاره مرغ را پودر کنید و به همراه ادویه ها اضافه کنید. دقت کنید عصاره های مرغ خود حاوی نمک هستند و بهتر است در انتها نمک سوپ رشته برای سرماخوردگی را کنترل کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه
مرحله سوم: پخت سوپ رشته برای سرماخوردگی
بعد از این که مواد کمی تفت خوردند و عطر ادویه ها آزاد شد و آب اضافه گوجه فرنگی کشیده شد باید روی مواد آب جوش ریخته و ابتدا حرارت را بالا ببرید تا به جوش بیاید و بعد حرارت را کم کنید تا سوپ جا افتاده و سبزیجات داخل آن پخته شود، این مرحله ممکن است ۱ ساعت طول بکشد.
مرحله چهارم: تهیه سوپ رشته برای سرماخوردگی
بعد از ۵۰ دقیقه باید رشته سوپی خود را که می توانید از رشته های طرحدار یا ساده استفاده کنید را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و برای ۱۵ دقیقه زمان دهید تا رشته ها پخته و نرم شود و بعد از این زمان سوپ را داخل بشقاب کشیده و با آبلیموترش سرو کنید. نوش جان