Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 18:18

25
فروردین
سوپ ارده و عدس

سوپ ارده و عدس

روغن را در ظرف مناسبی گرم کنید و پیاز را حدود 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. آن‌گاه بقیه سبزیجات، آب سبزیجات، عدس، پودر گشنیز و زیره را بیفزایید و اجازه دهید به جوش بیاید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم

پیاز خرد کرده1 عدد متوسط

روغن زیتون2 قاشق سوپخوری

هویج خرد کرده2 پیمانه

کرفس خرد کرده1 پیمانه

آب سبزیجات4 پیمانه

عدس قرمزیک و نیم پیمانه

تخم گشنیز آسیاب شده1 قاشق چایخوری

زیره آسیاب شدهیک و یک‌چهارم قاشق چایخوری

اردهیک‌دوم پیمانه

آب لیمویک‌چهارم پیمانه

سبزیجات (مانند کلم و اسفناج) خرد کرده2 پیمانه

جعفری خرد کرده2 قاشق سوپخوری

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ جو قرمز

 

 

 

طرز تهیه

روغن را در ظرف مناسبی گرم کنید و پیاز را حدود 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. آن‌گاه بقیه سبزیجات، آب سبزیجات، عدس، پودر گشنیز و زیره را بیفزایید و اجازه دهید به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید، در ظرف را بگذارید و 40 دقیقه صبر کنید تا عدس و سبزیجات نرم شوند. اکنون یک پیمانه از سوپ را همراه با ارده و آب‌لیمو در مخلوط‌کن یا دستگاه غذاساز بریزید. سوپ مخلوط شده را همراه سبزیجات (مانند کلم و اسفناج) در ظرف برگردانید تا سبزیجات نرم شوند. سوپ را با جعفری تزئین کنید.

 بیشتربخوانید:

تعداد بازديد: 61 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست ؟

فیلم روز
تصویر روز