مترجم : مرضیه عارف
تحریریه زندگی آنلاین : این کاری خوشمزه و تند با تخم شنبلیله که عطری دلنشین و طعمی لذیذ دارد ، معطر می شود.
مواد لازم:
روغن نباتی 6 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد ریز خورد شده
فلفل چیلی سبز تازه ریز خورد شده 3 عدد
زنجبیل تازه ریز خورد شده 1 قاشق چای خوری
سیر له شده 1 قاشق چای خوری
پودر فلفل چیلی 1 قاشق چای خوری
کدو سبز نازک ورقه شده 500 گرم
گوجه فرنگی حلقه شده 2 عدد
برگ های گیشنیز تازه برای تزیین
تخم شنبلیله 2 قاشق چای خوری
تعدادی نان هندی چاپاتای یا نان لواش برای سرو
بیشتربخوانید:
ماست هلو + طرز تهیه
طرز تهیه:
روغن را در یک تابه چدنی بزرگ حرارت دهید.
پیاز، فلفل چیلی سبز تازه ، زنجبیل، سیر و پودر فلفل چیلی را داخل تابه ریخته و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
برش های کدو و حلقه های گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده ، هم بزنید و روی حرارت متوسط به مدت 5 تا 7 دقیقه آنها را سرخ کنید.
برگ های گیشنیز و تخم شنبلیله را به مخلوط کدو اضافه کرده ، هم بزنید و با حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه به پخت ادامه دهید تا سبزیجات نرم شوند.
تابه را از روی حرارت برداشته و مخلوط کدو را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده ، با نان چاپاتای تزیین نموده و داغ سرو نمایید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک گوجهفرنگی با ذرت
نکاتی مهم در تهیه انواع سس ها