Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:00

15
دی
کاری کدو سبز

کاری کدو سبز

این کاری خوشمزه و تند با تخم شنبلیله که عطری دلنشین و طعمی لذیذ دارد ، معطر می شود.

مترجم : مرضیه عارف

 

تحریریه زندگی آنلاین : این کاری خوشمزه و تند با تخم شنبلیله که عطری دلنشین و طعمی لذیذ دارد ، معطر می شود.

 

مواد لازم:

روغن نباتی 6 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد ریز خورد شده

فلفل چیلی سبز تازه ریز خورد شده 3 عدد

زنجبیل تازه ریز خورد شده 1 قاشق چای خوری

سیر له شده 1 قاشق چای خوری

پودر فلفل چیلی 1 قاشق چای خوری

کدو سبز نازک ورقه شده 500 گرم

گوجه فرنگی حلقه شده 2 عدد

برگ های گیشنیز تازه برای تزیین

تخم شنبلیله 2 قاشق چای خوری

تعدادی نان هندی چاپاتای یا نان لواش برای سرو

بیشتربخوانید:

ماست هلو + طرز تهیه

 

 

 

طرز تهیه:

روغن را در یک تابه چدنی بزرگ حرارت دهید.

 پیاز، فلفل چیلی سبز تازه ، زنجبیل، سیر و پودر فلفل چیلی را داخل تابه ریخته و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.

برش های کدو و حلقه های گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده ، هم بزنید و روی حرارت متوسط به مدت 5 تا 7 دقیقه آنها را سرخ کنید.

 برگ های گیشنیز و تخم شنبلیله را به مخلوط کدو اضافه کرده ، هم بزنید و با حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه به پخت ادامه دهید تا سبزیجات نرم شوند.

 تابه را از روی حرارت برداشته و مخلوط کدو را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده ، با نان چاپاتای تزیین نموده و داغ سرو نمایید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خوراک گوجه‌فرنگی با ذرت

نکاتی مهم در تهیه انواع سس ها

 

 

 

برچسب ها: شنبلیله، غذای رژیمی، نان هندی، گشنیز، ادویه کاری تعداد بازديد: 94 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز