Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 23:51

9
مهر
شامی گوشت و هویج + طرز تهیه

شامی گوشت و هویج + طرز تهیه

شامی گوشت و هویج یک غذای بسیار لذیذ و خوشمره است که می‌تواند وعده مناسبی برای شام باشد.

شامی گوشت و هویج را با مواد کمی بپزید و خود و مهمانانتان را مهمان یک غذای لذیذ و خوشمزه بکنید.

مواد لازم:

سیب زمینی بزرگ................... یک عدد

هویج بزرگ............... ۱ عدد

پیاز متوسط............ دو عدد

گوشت چرخ کرده............. ۲۰۰ گرم

آرد نخود چی............. ۱ پیمانه

تخم مرغ................. یک عدد

نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین................ به میزان لازم

رب گوجه فرنگی.................. ۱ قاشق غذاخوری سر پر

نعناع............... نصف قاشق غذاخوری

سرکه................ ۲ قاشق غذاخوری

شکر نصف........... قاشق غذاخوری در صورت تمایل

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه:

سیب زمین و هویج رنده شده را آبشان را بگیرید و کنار بگذارید.

یک عدد پیاز رنده شده، گوشت، آرد نخودچی، ادویه‌ها و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.

تو ماهیتابه روغن بریزید و از مایه گلوله‌هایی اندازه نارنگی بردارین و بهش فرم بدید و هر دو طرفش را تو روغن سرخ کنید.

وقتی شامی‌ها سرخ شدند.

اون یکی پیاز را مکعبی خرد کنید و در روغن تفت بدید.

وقتی طلایی و سبک شد رب را بهش اضافه کنید و تفت بدید.

۲ لیوان آب بهش اضافه کنید، سرکه و شکر و نعناع را هم در این مرحله اضافه کنید.

بگذارید سس به جوش بیاد، بعد شامی‌ها را به این سس اضافه کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه حرارت بدید.

وقتی سس غلیظ شد شامی‌های خوشمزه شما آماده هستند.

بیشتربخوانید:

دستور پخت کوکو با طعم متفاوت برنجی

طرز تهیه شامی هویج خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شامی گیلانی ؛ تجربه طعمی جدید

 

برچسب ها: هویج، سرکه، نعنا، شامی هویج، شامی، طرز تهیه شامی هویج تعداد بازديد: 60 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز