شامی گوشت و هویج را با مواد کمی بپزید و خود و مهمانانتان را مهمان یک غذای لذیذ و خوشمزه بکنید.
مواد لازم:
سیب زمینی بزرگ................... یک عدد
هویج بزرگ............... ۱ عدد
پیاز متوسط............ دو عدد
گوشت چرخ کرده............. ۲۰۰ گرم
آرد نخود چی............. ۱ پیمانه
تخم مرغ................. یک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین................ به میزان لازم
رب گوجه فرنگی.................. ۱ قاشق غذاخوری سر پر
نعناع............... نصف قاشق غذاخوری
سرکه................ ۲ قاشق غذاخوری
شکر نصف........... قاشق غذاخوری در صورت تمایل
طرز تهیه:
سیب زمین و هویج رنده شده را آبشان را بگیرید و کنار بگذارید.
یک عدد پیاز رنده شده، گوشت، آرد نخودچی، ادویهها و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.
تو ماهیتابه روغن بریزید و از مایه گلولههایی اندازه نارنگی بردارین و بهش فرم بدید و هر دو طرفش را تو روغن سرخ کنید.
وقتی شامیها سرخ شدند.
اون یکی پیاز را مکعبی خرد کنید و در روغن تفت بدید.
وقتی طلایی و سبک شد رب را بهش اضافه کنید و تفت بدید.
۲ لیوان آب بهش اضافه کنید، سرکه و شکر و نعناع را هم در این مرحله اضافه کنید.
بگذارید سس به جوش بیاد، بعد شامیها را به این سس اضافه کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه حرارت بدید.
وقتی سس غلیظ شد شامیهای خوشمزه شما آماده هستند.
بیشتربخوانید:
دستور پخت کوکو با طعم متفاوت برنجی
طرز تهیه شامی هویج خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه شامی گیلانی ؛ تجربه طعمی جدید