به گزارش شبکه آشپزی، در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت شامی هویج خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم:
سیب زمینی بزرگ................. ۱ عدد
هویج بزرگ................. ۱ عدد
پیاز متوسط.................. ۲ عدد
گوشت چرخ کرده................. ۲۰۰ گرم
آرد نخودچی................ ۱ پیمانه
تخم مرغ.................... ۱ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین
رب گوجه فرنگی................ ۱ قاشق غذا خوری
سرکه............... ۲ قاشق غذا خوری
شکر.............. ۱/۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
۱. سیب زمینی را رنده ریز کنید، آبش را بگیرید و کنار بذارید، هویج را هم رنده ریز کنید، یک عدد پیاز رنده شده، گوشت، آرد نخودچی، ادویهها و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.
۲. ورز بدین
۳. تو ماهیتابه روغن بریزید و از مایه گلولههایی اندازه نارنگی بردارین و بهش فرم بدین و هر دو طرفش را تو روغن سرخ کنید.
۴. وقتی شامیها سرخ شدند. (اگه روغنتون کف کرد عوضش کنید) اون یکی پیاز را مکعبی خرد کنید و در روغن تفت بدین، وقتی طلایی و سبک شد رب را بهش اضافه کنید و تفت بدین، ۲ لیوان آب بهش اضافه کنید، سرکه و شکر و نعناع را هم در این مرحله اضافه کنید و بذارین سس به جوش بیاد، بعد شامیها را به این سس اضافه کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه حرارت بدین و بذارین کمی نرم بشن.
۵. وقتی سس غلیظ شد شامیهای خوشمزه آماده هستن.