چیکن کوردن بلو یک غذای پرطرفدار و خوشمزه است که اغلب در رستورانها و سفرههای خانگی سرو میشود.
بیشتربخوانید:
مواد لازم
سینه مرغ بی استخوان | ۱ عدد |
کالباس یا ژامپون | چند ورق |
پنیر ورقه ای یا رنده شده | به میزان لازم |
آرد | به مقدار لازم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر سوخاری | به میزان لازم |
روغن سرخ کردنی | به مقدار لازم |
ادویه (نمک/فلفل سیاه و قرمز/ پودر سیر و پیاز) | ۲ ق چای خوری |
طرز تهیه چیکن کوردن بلو سوخاری
مرحله اول: آماده سازی مرغ
نمک و ادویه ها را ترکیب و هر دو سمت سینه را به ادویه آغشته کنید. سینه را بین سلفون با بیفتک کوب یا وردنه بکوبید تا کاملا پهن و نازک شود ولی پاره نشود. میتوانید با برشی افقی سینه را برش بزنید و به دو تکه نازک تقسیم کنید و با کمی کوبیدن هر تکه را نازک کنید یا برش را تا نزدیک انتها بزنید تا یک تکه بزرگ سینه داشته باشید که با کمی کوبیدن پهن شود.
بیشتربخوانید:
چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب
شروع به چیدن ورقه های کالباس روی سینه کنید. از پنیر ورقه ای مانند موزارلا، گودا یا چدار استفاده کنید و ورقه های پنیر را روی کالباس بچینید. می توانید از پنیر رنده شده دلخواه نیز استفاده کنید که در این حالت کمی پیچیدن و رول کردن سینه مشکل میشود و کار با پنیر ورقه ای آسان تر است.
با کمک سلفون شروع به رول کردن کنید و رول را کاملا در سلفون بپیچید. سلفون دو سر رول را خلاف جهت یکدیگر (به حالت شکلات پیچ) بپیچید و محکم کنید و رول را روی تخته کار حرکت دهید تا کاملا شکل بگیرد. سلفون دو سمت را به سمت مرکز کشیده و محکم گره بزنید و رول را برای ۳۰ تا ۶۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و دقت کنید که نباید یخ بزند و فقط باید خوب شکل بگیرد که بتوانید آنرا برای سوخاری کردن آماده کنید.
مرحله چهارم: پخت چیکن کوردن بلو سوخاری
رول را از سلفون خارج کنید و ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ زده شده و درنهایت در پودر سوخاری بغلطانید. رول را برای ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید و در این فاصله روغن را در تابه گرم کنید. رول را در روغن داغ با شعله متوسط سرخ کنید. برای پخت در فر نیز باید دما را روی ۱۸۰ قرار دهید و کوردن بلو را داخل سینی چرب شده قرار دهید و برای ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بگذارید تا کاملا طلایی و پخته شود.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیکن پیکاتا
فوت و فن های دستور پخت چیکن کوردن بلو سوخاری
کوردن بلو را با سیب زمینی سرخ شده، پوره سیب زمینی، چیپس و گوجه و قارچ و سس دلخواه به صورت گرم سرو کنید.
می توانید سس سفید یا انواع سس های بریا سرو این غذا استفاده کنید.
پ.ن: یک سینه برای ۱ تا ۲ نفر کافیست. بجای کالباس می توانید از ترکیب فلفل دلمه ای رنگی و قارچ که تفت داده اید و آب آن ها کشیده شده یا از اسفناج پخته یا هویج پخته یا هر ترکیب دلخواهی استفاده کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیکن جالفریزی با پلو