Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 07:41

21
فروردین
طرز تهیه پنینی مرغ و سیب‌زمینی

طرز تهیه پنینی مرغ و سیب‌زمینی

پنینی یکی از ساندویچ‌های بسیار خوشمزه و ساده می‌باشد.که از ترکیب مواد های مختلف مانند گوشت و مرغ تهیه می شود و شما می توانید این ساندویچ خوشمزه را با نان تست یا نان باگت می توانید تهیه کنید

پنینی یکی از ساندویچ‌های بسیار خوشمزه و ساده می‌باشد که از ترکیب مواد های مختلف مانند گوشت و مرغ تهیه می شود و شما می توانید این ساندویچ خوشمزه را با نان تست یا نان باگت می توانید تهیه کنید و برای شام یا نهار یا مهمانی ها و تولد ها این پنینی خوشمزه را آماده کنید.

 ترکیب مرغ و سیب زمینی بسیار جذاب و خوشمزه است و شما می توانید این غذای فست فودی را با سس های مختلف سرو کنید. برای تهیه پنینی از ساندویچ ساز استفاده می شود که اگر ندارید مهم نیست می توانید از یک تابه گریل استفاده کنید.
 
 

طرز تهیه پنینی مرغ و سیب‌زمینی؛ لذیذ و خوشمزه

 

مواد لازم

سینه مرغ    ۲۵۰ گرم

سیب زمینی    ۲۵۰ گرم

پیاز    ۱ عدد

نان باگت    ۶ عدد

پنیر موزارلا    ۱/۲ پیمانه

رب گوجه فرنگی    ۱ ق چای خوری

زعفران    به دلخواه

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه    به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیکن پیکاتا

طرز تهیه شیر پلو اردبیل و تبریز

طرز تهیه پنینی مرغ و سیب‌زمینی؛ لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه پنینی مرغ و سیب زمینی

مرحله اول: سرخ کردن سیب زمینی

ابتدا باید سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. سپس داخل تابه کمی روغن ریخته و سیب زمینی را به همراه روغن و کمی نمک و زردچوبه سرخ کنید و کنار قرار دهید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل همان تابه که سیب زمینی را سرخ کردید تفت دهید.

مرحله دوم: افزودن مرغ

در ادامه سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. بعد از این که پیاز کمی طلایی شد باید مرغ را به همراه ادویه های گفته شده اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و روی حرارت ملایم مواد را هم بزنید تا کم کم مرغ پخته شود و بعد سیب زمینی سرخ شده را نیز اضافه کنید.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

در ادامه باید رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و در انتها به دلخواه کمی زعفران دم کرده اضافه کنید و هم بزنید از روی حرارت بردارید و پنیر پیتزا را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر با حرارت مواد ذوب شود.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه پتله پلو

 

 

 

 

مرحله چهارم: تهیه پنینی مرغ و سیب زمینی با ساندویچ ساز و بدون ساندویچ ساز

نان باگت رو از وسط برش زده و کمی به سس مایونز آغشته کرده و از مواد مرغی داخل نان قرار داده و نان را داخل دستگاه ساندویج ساز و روی صفحه‌های گریل قرار داده و پرس کرده تا گریل شده و آماده شود، حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه زمان می برد تا پنینی پخته شود و اگر ساندویچ ساز ندارید می توانید داخل تابه های گریل دو طرفه پنینی ها را گریل کنید و یا داخل ماهیتابه ساده یه تکه آجر را فویل بپیچید و روی پنینی ها قرار دهید تا پرس و ترد شوند، سپس به همراه سس دلخواه میل کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت پنینی مرغ و سیب زمینی

می توانید به دلخواه به مواد فلفل دلمه یا قارچ نیز اضافه کنید.

اگر پنیر موزارلا نداشتید می توانید از پنیر رنده شده نیز استفاده کنید.

اگر صفحه گریل ندارید می توانید از صفحه ساندویچ ساز مثلثی نیز استفاده کنید.

 بیشتربخوانید:

برچسب ها: ساندویچ، زعفران، پنیر موزارلا، نان باگت، پنینی تعداد بازديد: 191 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز