Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 16:05

16
اسفند
طرز تهیه پتله پلو

طرز تهیه پتله پلو

در گزارش زیر طرز تهیه پتله پلو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش دلگرم، پتله پلو، غذایی سنتی و متعلق به روستای زبزگان از توابع دستجرد است. این غذای محلی بسیار لذیذ بوده و از طرفداران بسیاری بین مردم روستا نشین استان قم، برخوردار است.

شاید اکثر جوانان امروز این استان، حتی نام آن را هم نشنیده باشند، ولی اگر از سالمندان استان قم بپرسیم، قطعا با میل و رغبت و به طرز کاملا اشتها آوری از این غذای خوشمزه تعریف می‌کنند. با ما همراه شوید.

 

بیشتربخوانید:

 
 

دستور شماره یک

مواد مورد نیاز:

برنج

رشته پلویی

گوشت چرخ کرده

پیاز داغ

نمک و پلته (گندم پوست کنده را پخته و خشک می‌کنیم)

طرز تهیه:

برنج و رشته را پخته آبکش کرده و همراه با پلته، گوشت چرخ کرده و پیاز مخلوط می‌کنیم سپس آن را گذاشته تا دم بکشد.

دستور شماره دو

مواد لازم:

بلغور نمک وزردچوبه

برنج

پیاز

گوشت

عدس

شوید

سیب زمینی نگینی شده

بیشتربخوانید:

 

 

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خورد کرده و گوشت را قیمه‌ای کرده و با روغن تفت می‌دهیم.

سپس نمک و زردچوبه رابه آن اضافه می‌کنیم؛ و به مقدارکافی دران آب ریخته ومی گذاریم به چوشد. وزمانی که گوشت نیم پز شد، عدس را به آن اضافه کرده و زمانی که عدس نیم پزشد به ترتیب بلغور و برنج را به آن اضافه می‌کنیم.

زمانی که آب غذا تمام شد زمان دم کردن برنج شد سیب زمینی خورد شده و شوید رابه آن اضافه کرده و برنج را می‌گذاریم دم بکشد.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، غذای محلی تعداد بازديد: 378 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز