تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
گوشت چرخکرده .................250 گرم
تخم مرغ ..............1 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه .................. به میزان لازم
پیاز رنده کرده و آب گرفته ................. 1 عدد متوسط
آرد نخودچی................. 2 قاشق سوپخوری
نعنا خشک .................... 1 قاشق سوپخوری
رب انار ................... 4 قاشق سوپخوری
پیاز داغ ………………… 2 قاشق سوپخوری
گردوی آسیاب کرده ………………. 50 گرم
آب ……………3 پیمانه
بیشتربخوانید:
کوفته ترکی
طرز تهیه
گوشت را به همراه تخممرغ، نمک،فلفل، زردچوبه، پیاز و آرد نخودچی مخلوط کنید و خوب ورز دهید. نیمی از نعنا خشک و 1 قاشق سوپخوری از رب انار را نیز به مواد بیفزائید و دوباره ورز دهید تا مواد خوب مخلوط شود. آنگاه مواد را به مدت تقریبی30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. در این فاصله پیازداغ را در ظرف مناسبی بریزید. فلفل و زردچوبه را بیفزائید و اندکی تفت دهید. سپس پودر گردو و باقیماندۀ نعنا و رب انار را اضافه کنید و اندکی دیگر تفت دهید. حالا آب را بیفزائید و اجازه دهید تا سس به جوش آید. اکنون هر بار از مواد فراهم کرده به اندازة یک نارنگی کوچک برداشته و در دست فرم دهید و آنها را در سس بیندازید و به مدت تقریبی 40-50 دقیقه صبر کنید تا سس جا بیفتد و کوفته بپزد.
یادآوری: در صورتیکه رب انار غلیظ بود در میزان مصرف دقت کنید.
بیشتربخوانید:
کوفته مرغ
طرز تهیه کوفته کشک اصفهان