Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:29

18
مرداد
کوفته مرغ

کوفته مرغ

نان باگت را در شیر بخیسانید. آن‌گاه سینة مرغ، نمک، فلفل، سیر، خامه، جوز هندی و نان خیسانده در شیر را که فشرده کرده‌اید در کاسة مناسبی بریزید و ورز دهید تا به خوبی مخلوط شود. حالا هر بار به اندازة یک نارنگی کوچک از مواد برداشته

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

نان باگت....................  200 گرم

شیر ..............1 پیمانه

سینة مرغ چرخکرده................ 500 گرم

نمک  و فلفل............... به میزان لازم

سیر له کرده 2................ حبه

خامه................. یک چهارم پیمانه

جوز هندی .....................یک‌هشتم قاشق چایخوری

مغز گردو..................... به میزان لازم

آرد سوخاری ................به میزان لازم

تخم‌مرغ همزده................... 2 عدد

زعفران حلکرده................ 2 قاشق سوپخوری

پانکو .............به میزان لازم

 

روش تهیه

نان باگت را در شیر بخیسانید. آن‌گاه سینة مرغ، نمک، فلفل، سیر، خامه، جوز هندی و نان خیسانده در شیر را که فشرده کرده‌اید در کاسة مناسبی بریزید و ورز دهید تا به خوبی مخلوط شود. حالا هر بار به اندازة یک نارنگی کوچک از مواد برداشته و مغز گردو را وسط آن قرار دهید و کوفته را به شکل کیوی درآورید و در آرد سوخاری بغلتانید و در سینی مناسبی بچینید و یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس تخم‌مرغ را با زعفران و نمک مخلوط کنید و کوفته‌ها را به تخم‌مرغ همزده آغشته کنید و در پانکو بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

یادآوری: منظور از پانکو، آرد سوخاری دانه درشت است.

تعداد بازديد: 367 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز