تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
نان باگت.................... 200 گرم
شیر ..............1 پیمانه
سینة مرغ چرخکرده................ 500 گرم
نمک و فلفل............... به میزان لازم
سیر له کرده 2................ حبه
خامه................. یک چهارم پیمانه
جوز هندی .....................یکهشتم قاشق چایخوری
مغز گردو..................... به میزان لازم
آرد سوخاری ................به میزان لازم
تخممرغ همزده................... 2 عدد
زعفران حلکرده................ 2 قاشق سوپخوری
پانکو .............به میزان لازم
روش تهیه
نان باگت را در شیر بخیسانید. آنگاه سینة مرغ، نمک، فلفل، سیر، خامه، جوز هندی و نان خیسانده در شیر را که فشرده کردهاید در کاسة مناسبی بریزید و ورز دهید تا به خوبی مخلوط شود. حالا هر بار به اندازة یک نارنگی کوچک از مواد برداشته و مغز گردو را وسط آن قرار دهید و کوفته را به شکل کیوی درآورید و در آرد سوخاری بغلتانید و در سینی مناسبی بچینید و یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس تخممرغ را با زعفران و نمک مخلوط کنید و کوفتهها را به تخممرغ همزده آغشته کنید و در پانکو بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.
یادآوری: منظور از پانکو، آرد سوخاری دانه درشت است.