Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:05

12
دی
کوفته ترکی

کوفته ترکی

گوشت، پیاز، سیر، گشنیز، فلفل سبز، فلفل دلمه‌ای رنده کرده، زیره، سماق، زنجفیل، نمک و پودر فلفل را در ظرف مناسبی مخلوط کرده، ورز دهید. آن‌گاه هر بار به اندازة یک نارنگی کوچک از مواد برداشته، در دست فرم دهید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

گوشت چرخکرده................ 1 کیلوگرم

پیاز رنده کرده................. 2 عدد

سیر له کرده................... 3 حبه

گشنیز خرد کرده ...................1 پیمانه

فلفل سبز خرد کرده................ 1-2 عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز رنده کرده................. 1 عدد

زیرة سبز................. یک‌چهارم قاشق چایخوری

سماق.................. یک‌‌چهارم قاشق چایخوری

زنجفیل................. 1 قاشق چایخوری

نمک................. 1 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز.................. یک‌دوم قاشق چایخوری

 بیشتربخوانید:

کوفته مرغ

طرز تهیه کوفته کشک اصفهان

 

 

 

طرز تهیه

گوشت، پیاز، سیر، گشنیز، فلفل سبز، فلفل دلمه‌ای رنده کرده، زیره، سماق، زنجفیل، نمک و پودر فلفل را در ظرف مناسبی مخلوط کرده، ورز دهید. آن‌گاه هر بار به اندازة یک نارنگی کوچک از مواد برداشته، در دست فرم دهید و در سینی فر چرب کرده قرار دهید. حالا سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد  به مدت تقریبی 25-30 دقیقه بگذارید تا بپزد.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه‌ی کوفته همدانی

کوفته‌ پنیری با سس مخصوص + طرز تهیه

 

 

 

برچسب ها: ادویه، سماق، کوفته، کوفته تبریزی، طرز تهیه کوفته، غذای محلی، گشنیز، فلفل دلمه ای، وا رفتن کوفته، کوفته ترکی تعداد بازديد: 125 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز