Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 3 تیر 1403 - 12:24

9
فروردین
کباب تابه

کباب تابه

گوشت را به همراه نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز در کاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه پیاز، فلفل و گوجه‌فرنگی را روی تخته کار بریزید و با ساطور خوب ساطوری کنید تا کاملا ریز شود. بعد به گوشت اضافه کنید و ورز دهید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

گوشت چرخکرده................ 1 کیلو

نمک و فلفل .................به میزان لازم

زردچوبه............... یک قاشق سوپخوری

فلفل قرمز ...............یک‌دوم قاشق چایخوری

پیاز ریز خرد کرده............... 500 گرم

فلفل سبز شیرین ریز خرد کرده ................. 250 گرم

گوجه‌فرنگی ریز خرد کرده..............  500 گرم

 

طرز تهیه

گوشت را به همراه نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز در کاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه پیاز، فلفل و گوجه‌فرنگی را روی تخته کار بریزید و با ساطور خوب ساطوری کنید تا کاملا ریز شود. بعد به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. سپس گوشت را در تابة مناسبی پهن کنید. اینک آن را به 8 قسمت مساوی برش بزنید و رویش را مطابق شکل با گوجه‌فرنگی  و فلفل بیارائید و به مدت 45 دقیقه در فر با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کباب فسنجانی حرفه ای

طرز تهیه جوجه کباب آلبالویی خوشمزه به روش سنتی

 اشتباهات بزرگ در پخت جوجه کباب

 

 

 

برچسب ها: ادویه، کباب، آموزش آشپزی، فلفل، طرز تهیه کباب، زردچوبه، فلفل دلمه ای، کباب تابه ای، طرز تهیه تعداد بازديد: 124 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز