تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
گوشت گوسفندی................. 500 گرم
پیاز خرد کرده ..............یک عدد متوسط
نمک و فلفل................ به میزان لازم
زردچوبه................ یکدوم قاشق چایخوری
زعفران حلکرده ................به میزان لازم
برنج باسماتی.................. 600 گرم(4 پیمانه)
روغن حیوانی................... 100 گرم
هویج خلالی خرد کرده................ 2 پیمانه
خلال نارنج.................. یکدوم پیمانه
خلال پسته ................یکدوم پیمانه
لپه بادام یا بادام هندی.................. یک پیمانه
هل................. 10 -15 دانه
کشمش................ یکسوم پیمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی
طرز تهیه
گوشت را به همراه پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و به میزان کافی آب بپزید. آنگاه قدری زعفران به آن بیفزائید و صبر کنید آب گوشت کاملا کشیده شود. حالا برنجی را که خیسانده و پختهاید آبکش کنید. سپس قدری از روغن را در تابه بریزید و هویج را 5 دقیقه در روغن روی حرارت اجاق تفت دهید. اینک خلال نارنج، خلال پسته، لپه بادام، بادام هندی، هل و کشمش را بیفزائید و مخلوط نمائید و آن را کنار بگذارید حالا در قابلمة مناسبی نیمی از روغن را بریزید و روی اجاق بگذارید سپس از برنج آبکش کرده و مواد فراهم کرده لایه لایه در قابلمه بریزید و در وسط آن گوشتهای پخته را قرار دهید. اینکار را تکرار کنید تا تمام مواد در قابلمه قرار گیرد. اکنون به مدت 30-45 دقیقه پلو را دم کنید و در نهایت روغن باقیمانده داغ کرده و زعفران را روی پلو بدهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.