Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:53

18
اسفند
قابلی پلو افغان

قابلی پلو افغان

گوشت را به همراه پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و به میزان کافی آب بپزید. آن‌گاه قدری زعفران به آن بیفزائید و صبر کنید آب گوشت کاملا کشیده شود. حالا برنجی را که خیسانده و پخته‌اید آبکش کنید. سپس قدری از روغن را در تابه بریزید و هویج

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

گوشت گوسفندی.................  500 گرم

پیاز خرد کرده ..............یک عدد متوسط

نمک و فلفل................ به میزان لازم

زردچوبه................ یک‌دوم قاشق چایخوری

زعفران حلکرده ................به میزان لازم

برنج باسماتی.................. 600 گرم(4 پیمانه)

روغن حیوانی...................  100 گرم

هویج‌ خلالی خرد کرده................ 2 پیمانه

خلال نارنج.................. یک‌دوم پیمانه

خلال پسته ................یک‌دوم پیمانه

لپه بادام یا بادام هندی.................. یک پیمانه

هل................. 10 -15 دانه

کشمش................ یک‌سوم پیمانه

بیشتربخوانید:

طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی

 

 

 

طرز تهیه

گوشت را به همراه پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و به میزان کافی آب بپزید. آن‌گاه قدری زعفران به آن بیفزائید و صبر کنید آب گوشت کاملا کشیده شود. حالا برنجی را که خیسانده و پخته‌اید آبکش کنید. سپس قدری از روغن را در تابه بریزید و هویج را 5 دقیقه در روغن روی حرارت اجاق تفت دهید. اینک خلال نارنج، خلال پسته، لپه بادام، بادام هندی، هل و کشمش را بیفزائید و مخلوط نمائید و آن را کنار بگذارید حالا در قابلمة مناسبی نیمی از روغن را بریزید و روی اجاق بگذارید سپس از برنج آبکش کرده و مواد فراهم کرده لایه لایه در قابلمه بریزید و در وسط آن گوشت‌های پخته را قرار دهید. اینکار را تکرار کنید تا تمام مواد در قابلمه قرار گیرد. اکنون به مدت 30-45 دقیقه پلو را دم کنید و در نهایت روغن باقیمانده داغ کرده و زعفران را روی پلو بدهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

برچسب ها: هویج، غذای سنتی، آموزش آشپزی، زعفران، بادام هندی، لپه، قابلی پلو تعداد بازديد: 103 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز