Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 16:49

25
خرداد
خلال پلو ؛ غذای خوشمزه و مجلسی

خلال پلو ؛ غذای خوشمزه و مجلسی

در گزارش زیر طرز تهیه خلال پلو را به شما عزیزان آموزش می دهیم. خلال پلو یکی از غذا‌های محلی شهر دامغان، استان سمنان است.

 
 خلال پلو یکی از غذا‌های محلی شهر دامغان، استان سمنان است .البته قابل ذکر است که به دلیل شهرت این غذا شاهد طبخ آن در اقصی نقاط شهر‌های ایرانی هستیم.
 

خلال پلو خوشمزه و مجلسی + طرز تهیه

بیشتر بخوانید:

سیب پلو کرمانشاهی + طرز تهیه


می‌توانید این غذای خوشمزه را برای انواع مراسم‌ها و مجلس‌های خود آماده کنید .

مواد لازم

برنج...............۳ پیمانه

خلال بادام................۱۵۰ گرم

خلال پسته.................۵۰ گرم

خلال هویج................۱۵۰ گرم

خلال پرتقال...............۴۰ گرم

گوشت................۲۵۰ گرم

پیاز متوسط...............۱ عدد

شکر..............۷۰ گرم

روغن مایع...............۱۵۰ گرم

آب...............نصف پیمانه

زعفران................۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه.................به مقدار لازم

 

بیشتر بخوانید:

پاچه پلوی نادر میرزا + طرز تهیه

عدس پلوی عربی با مرغ + طرز تهیه

ساطری پلو؛ غذای محلی خراسان

 


مراحل پخت

خلال پرتقال را با یک پیمانه آب در ظرف ریخته و بر روی حرارت بگذارید.

بعد از جوشیدن، آن را آبکش کنید و ۲ بار این کار را انجام دهید.

برای مرتبه چهارم خلال پرتقال، شکر، کمی آب و زعفران را بر روی حرارت ملایم بگذارید و بعد از جوشیدن و غلیظ شدن زیر حرارت را خاموش کنید.

سپس خلال بادام را به مدت ۳۰ دقیقه در آب جوش خیس کنید و بعد با کمی روغن تفت دهید.

برای آماده کردن خلال پسته نیز فقط لازم است که با ۲ قاشق غذاخوری گلاب به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید و بعد آبکش کنید.

در آخر نیز خلال هویج را نیز در آب خیس کنید و با روغن، کمی تفت دهید.

گوشت را چرخ کنید و سپس در یک ظرف به همراه پیاز رنده شده و ادویه‌ها کامل مخلوط کنید و ورز دهید.

سپس از مواد گوشت به اندازه یک قاشق برداشته و به شکل گردو به شکل قلقلی‌های کوچک درست کنید و در ماهی تابه سرخ کنید.

در یک قابلمه کمی آب بریزید و کوفته‌های گوشت آماده شده را در داخل آن ریخته و بگذارید بپزند.

برنج را نیز آماده کرده و بعد از دم کشیدن در دیس بکشید.

کوفته‌ها و خلال‌های آماده شده را بر روی برنج ریخته و تزئین نمایید.

 

منبع: غذالند

برچسب ها: غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، خلال پلو، طرز تهیه تعداد بازديد: 679 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز