بیشتر بخوانید:
سیب پلو کرمانشاهی + طرز تهیه
میتوانید این غذای خوشمزه را برای انواع مراسمها و مجلسهای خود آماده کنید .
مواد لازم
برنج...............۳ پیمانه
خلال بادام................۱۵۰ گرم
خلال پسته.................۵۰ گرم
خلال هویج................۱۵۰ گرم
خلال پرتقال...............۴۰ گرم
گوشت................۲۵۰ گرم
پیاز متوسط...............۱ عدد
شکر..............۷۰ گرم
روغن مایع...............۱۵۰ گرم
آب...............نصف پیمانه
زعفران................۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه.................به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
پاچه پلوی نادر میرزا + طرز تهیه
عدس پلوی عربی با مرغ + طرز تهیه
ساطری پلو؛ غذای محلی خراسان
مراحل پخت
خلال پرتقال را با یک پیمانه آب در ظرف ریخته و بر روی حرارت بگذارید.
بعد از جوشیدن، آن را آبکش کنید و ۲ بار این کار را انجام دهید.
برای مرتبه چهارم خلال پرتقال، شکر، کمی آب و زعفران را بر روی حرارت ملایم بگذارید و بعد از جوشیدن و غلیظ شدن زیر حرارت را خاموش کنید.
سپس خلال بادام را به مدت ۳۰ دقیقه در آب جوش خیس کنید و بعد با کمی روغن تفت دهید.
برای آماده کردن خلال پسته نیز فقط لازم است که با ۲ قاشق غذاخوری گلاب به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید و بعد آبکش کنید.
در آخر نیز خلال هویج را نیز در آب خیس کنید و با روغن، کمی تفت دهید.
گوشت را چرخ کنید و سپس در یک ظرف به همراه پیاز رنده شده و ادویهها کامل مخلوط کنید و ورز دهید.
سپس از مواد گوشت به اندازه یک قاشق برداشته و به شکل گردو به شکل قلقلیهای کوچک درست کنید و در ماهی تابه سرخ کنید.
در یک قابلمه کمی آب بریزید و کوفتههای گوشت آماده شده را در داخل آن ریخته و بگذارید بپزند.
برنج را نیز آماده کرده و بعد از دم کشیدن در دیس بکشید.
کوفتهها و خلالهای آماده شده را بر روی برنج ریخته و تزئین نمایید.
منبع: غذالند