Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 21:37

28
اردیبهشت
طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی

طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی

در گزارش زیر طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش غذالند،  میگو پلو اسپانیایی، یکی از غذا‌های خوش خوراک و لذیذ بوده که با سبزیجات متنوع طبخ می‌شود. استفاده از انواع سبزیجات، چون جعفری، هویج، نخود فرنگی، فلفل دلمه‌ای و… باعث خوش طعمی و ظاهر عالی این پلوی معروف شده است.

میگو سرشار از انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی، چون ویتامین A، B، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، پروتئین، کلسترول و… بوده که باعث حفظ سلامتی بدن و مزایایی، چون کاهش خطر حمله قلبی و سکته، پیشگیری از سرطان، حفظ سلامت پوست و مو، تقویت بینایی، رفع کم خونی، تناسب اندام و کاهش وزن، استحکام استخوان و… را دارا می‌باشد. میگو پلو اسپانیایی را می‌توانید خیلی راحت و سریع در منزل طبخ و از مزایا و فواید عالی این پلوی خوشمزه و مقوی بهره‌مند شوید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه دیپ داغ کوکتل میگو

 

مواد لازم

برنج: ۳ پیمانه

میگو: ۴۰۰ گرم

فلفل دلمه ای: ۱ عدد

پیاز متوسط: ۱ عدد

نخود فرنگی: نصف فنجان

گوجه فرنگی: ۱ عدد

سیر: ۲ حبه

هویج: ۱ عدد

جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری

روغن: ۳ قاشق غذاخوری

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

بیشتربخوانید:

 
 
 
 

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در یک ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.

سپس فلفل دلمه‌ای خرد شده، گوجه فرنگی، هویج، سیر و ادویه‌ها را اضافه و مواد را سرخ کنید.

در آخر میگوها، نخود فرنگی و جعفری را اضافه و کمی تفت دهید و حرارت را خاموش کنید.

برنج را به صورت آبکش آماده کنید.

در یک قابلمه کمی روغن ریخته و یک نان برای ته دیگ بگذارید.

مواد برنج و مخلوط میگو را لا به لا در قابلمه بریزید تا تمام شود.

درب قابلمه را گذاشته و بر روی حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا دم بکشد.

برچسب ها: میگو تعداد بازديد: 335 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز