خوراک کرفس و مرغ یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که میتوانید برای تنوع بخشی به منوی غذائیتان آن را درست کنید.
طرز تهیه پلو بریانی هرمزگان
مواد لازم:
سینه مرغ ۱ عدد
هویج ۲ عد
رب ۱ ق غذا خوری
سیر ۲ حبه
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ خرد شده را داخل کاسه ریخته و کمی زعفران و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید تا مزه دار شود.
پیاز خرد شده را هم جداگانه داخل تابه کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد سیر خرد شده را با آن تفت دهید.
سپس مرغ سرخ شده اضافه کنید و کمی با پیاز تفت دهید در ادامه هویج خرد شده و فلفل دلمه نگینی شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
سپس رب و کمی دارچین و ادویه کاری و فلفل قرمز را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
کرفسهای خرد شده را هم به مواد اضفه کنید و درب تابه را گذاشته و بگذارید با حرارت ملایم خوراک پخته و غلیظ شود.
در انتها نمک را اندازه و به دلخواه آب لیموترش را اضافه کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی