تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
ماهیچه گوسفندی.............. 2 عدد
روغن............. به میزان لازم
پیاز خلالی خرد کرده..................400 گرم
چوب دارچین................2 عدد
هل..................4 عدد
نمک.................به میزان لازم
فلفل سیاه............. یک دوم قاشق چایخوری
بهار نارنج.................5 گرم
گلاب................. 2 قاشق سوپخوری
برگ بو................ 4 عدد
برنج آبکشکرده.................. 2 پیمانه
آرد ..............500 گرم
مایه خمیر............. 2 گرم
بیکینگ پودر ................3گرم
تخم مرغ............... 1عدد
زعفران............... به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان
خلال پلو ؛ غذای خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه
ماهیچهها را در آب در حال جوش 10 دقیقه بپزید. آنگاه آنها را از آب خارج کرده و همراه با روغن تفت دهید. سپس پیاز را تفت دهید و نیمی از آن را با ماهیچه و به میزان کافی آب بپزید. در اواخر پخت باقیماندة پیاز، ادویهجات، بهار نارنج، گلاب و برگ بو را اضافه کنید و صبر کنید تا ماهیچه پخته و آبش کم شود. سپس آرد، مایه خمیر، بیکینگپودر، آب و نمک را مخلوط کنید. تخممرغ و روغن را بیفزائید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود. اینک برنج را در دیگ مسی تک نفره بریزید، یکی دو قاشق از آب گوشت را روی سطح برنج بدهید و ماهیچه را به گونهای که ابتدای استخوان از لبة دیگچه بیرون بماند قرار دهید. سپس یک چانه از خمیر را روی سطح آرد پاشیده پهن کنید و روی در دیگچه را بپوشانید (مطابق شکل) و به مدت 5 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجة سانتیگراد قرار دهید. سپس آن را خارج کرده و روی خمیر را با زعفران و کنجد آغشته کنید و مجدداً در فر قرار دهید تا سطح خمیر برشته شود.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی