مواد لازم برای 10 نفر
سيبزميني..................250 گرم، آبپز
نمك..............به مقدار لازم
محلول زعفران................به ميزان لازم
تخممرغ..............8 عدد
نخودفرنگي................250 گرم، پخته
زنجبيل.................يكدوم قاشق مرباخوری
هويج.....................250 گرم، پخته
آرد سيبزميني...................يك قاشق غذاخوري
فلفل.................به مقدار لازم
دارچين................يكدوم قاشق مرباخوری
پياز................يك عدد
گوشت چرخ كرده..................250 گرم
ادويه كاري................يكچهارم قاشق مرباخوری
گردو..............30 گرم
ژامبون................6 برگ
سفيدهي تخممرغ.................يك عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکوی مرغ؛ یک غذایی سریع و خوش طعم
طرز تهیه کوکو پاکستانی
دستور پخت کوکو با طعم متفاوت برنجی
طرز تهیه کوکوی قارچ
روشتهیه
سيبزميني را رنده كرده و با مقداري نمك و زعفران و 2 عدد تخممرغ مخلوط كنيد. نخودفرنگي را ميكس كرده و با مقداري نمك و زنجبيل و 2 عدد تخممرغ مخلوط كنيد. هويجها را ميكس كنيد و با آرد سيبزميني، نمك، فلفل، زعفران، دارچين و 2 عدد تخممرغ مخلوط كنيد. پياز را رنده كنيد و با گوشت چرخ كرده، نمك، ادويه كاري، گردو و 2 عدد تخممرغ مخلوط كنيد.
يك قالب پاند كيك 26×10 را چرب كنيد و مخلوط سيبزميني را در قالب بريزيد و خوب صاف كنيد. سفيدهي تخممرغ را با چنگال بزنيد تا از لختگي درآيد سپس روي دو برگ از ژامبون را با قلممو سفيده تخممرغ بماليد و آن را روي مخلوط سيبزميني قرار دهيد بعد طرف ديگر ژامبونها را نيز سفيده تخممرغ بماليد و اين كار را با مخلوط نخودفرنگي و هويج نيز انجام دهيد. در آخر مخلوط گوشت را روي آن قرار داده و روي ظرف را با فويل بپوشانيد و با چنگال چند سوراخ ایجاد كنيد. ظرف را به مدت يك ساعت به صورت بنماري در فر قرار دهيد (یعنی قالب را در تابه بزرگتری قرار داده و مقداری آب داخل تابه بزرگتر بریزید تا نصف قالب را بپوشاند). بعد از اين مدت فويل را برداشته و نيم ساعت ديگر در فر قرار دهيد تا زمان پخت كامل شود سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانيد و برش دهيد.
منبع : شور و شیرین