مواد لازم برای 4 نفر
ماهي قزلآلا.........................2 عدد
آبليمو..................3ـ2 قاشق سوپخوري
نمك......................به مقدار لازم
كرة آب شده يا مارگارين..................60 گرم
چيپس سيبزميني با طعم پياز و جعفري.................1 پاكت
چيپس فلفل قرمز..................1 پاكت
كرانچي فلفلي...................4 پاكت كوچك
جعفري خرد شده....................60 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ادویه مخصوص پلو
مواد لازم براي سس:
مايونز..................يكدوم پيمانه
سير له شده........................1 حبه
پيازچه ريز خرد شده.....................2 شاخه
جعفري (خرد شده).................2 قاشق سوپخوري
سس خردل....................2 قاشق چايخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه بامیه پلو با گوشت قلقلی
روشتهیه
ابتدا ماهي را شسته و در تنظيف بپييچيد. سپس روي ماهي را از دو طرف وردنه كشيده، تنظيف را برداريد. شكم ماهي را باز كرده داخل آن را خالي كنيد. سپس از دو طرف اسكلت ماهي را به راحتي جدا كنيد. ماهي را دو تكه كرده سر و دم آن را جدا كنيد. هر قطعه را به عرض 2 بند انگشت خرد كرده و يك ساعت در آبليمو و نمك بخوابانيد. با دستمال كاغذي آشپزخانه هر قطعه را خشك كنيد. كره را آب كرده، چيپسها و كرانچي را پودر كرده و با جعفري مخلوط كنيد. هر قطعه از ماهي را ابتدا در كره سپس در پودر چيپس بغلطانيد و مواد را روي آن فشار دهيد تا از ماهي جدا نشوند. سپس در فر با حرارت 180 درجة سانتيگراد يا 350 درجة فارنهايت به مدت 25 تا 30 دقيقه بپزيد. براي تهيه سس همة مواد را با هم مخلوط كرده و همراه با ماهي چيپسي سرو كنيد.
بیشتر بخوانید:
یادآوری
با فيله مرغ هم دقيقاً به همين ترتيب ميشود فيله مرغ چيپسي درست كرد.
مارگارين همان كرة گياهي ميباشد.
سس خردل مخلوطي از پودر دانة خردل به همراه ادويهها، سركه و آب است كه به صورت صنعتي در بازار وجود دارد.
منبع : شور و شیرین