Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 06:57

25
دی
كوفته در بادمجان

كوفته در بادمجان

بادمجان‌ها را شسته راه راه پوست كنده و به بلندي 3 بند انگشت ببريد داخلش را كمي خالي كرده و سرخ كنيد. نان تست‌ها و يا داخل نان باگت را خيس كرده فشار دهيد تا آب اضافه‌ي آن گرفته شود.

مواد لازم

بادمجان.....................4 تا 5 عدد درشت

گوشت...................‌500 گرم،‌ چرخ كرده بدون چربي

نان تست بيات....................2 برش

پياز..................يك عدد،‌ رنده شده

سير..................3 حبه،‌ رنده شده

گوجه‌فرنگي...................2 عدد

فلفل سبز قلمي..................3 تا 4 عدد

رب گوجه فرنگي...............2 قاشق سوپخوري

پودر زيره....................يك قاشق چايخوري

نمك، فلفل......................به ميزان لازم

روغن.................براي سرخ كردن

غوره................به دلخواه

بیشتربخوانید:

کوفته ترکی

 

 

 

روش‌تهیه

بادمجان‌ها را شسته راه راه پوست كنده و به بلندي 3 بند انگشت ببريد داخلش را كمي خالي كرده و سرخ كنيد. نان تست‌ها و يا داخل نان باگت را خيس كرده فشار دهيد تا آب اضافه‌ي آن گرفته شود. سپس آن را با گوشت چرخ‌كرده،‌ پياز،‌ سير، پودر زيره، نمك و فلفل مخلوط كرده ورز دهيد و از آن كوفته‌هايي به بلندي 3 بند انگشت درست كرده سرخ كنيد. كوفته‌ها را داخل بادمجان‌ها گذاشته سپس در قابلمه چيده و روي آن گوجه‌فرنگي خرد شده و فلفل چيده در آخر رب را با يك ليوان آب مخلوط كرده اضافه كنيد و روي حرارت بگذاريد تا بپزد.

بیشتربخوانید:

کوفته مرغ

طرز تهیه کوفته کشک اصفهان

 

 

 

یادآوری

مي‌توانيد براي چاشني از غوره‌ي تازه و يا آبغوره  نيز استفاده كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، کوفته، دلمه، آبغوره، آموزش آشپزی، سیر، کوفته تبریزی، طرز تهیه کوفته، غذای ایرانی، کوفته بادمجان، نان تست، دلیل وا رفتن کوفته تعداد بازديد: 83 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز