مواد لازم
بادمجان.....................4 تا 5 عدد درشت
گوشت...................500 گرم، چرخ كرده بدون چربي
نان تست بيات....................2 برش
پياز..................يك عدد، رنده شده
سير..................3 حبه، رنده شده
گوجهفرنگي...................2 عدد
فلفل سبز قلمي..................3 تا 4 عدد
رب گوجه فرنگي...............2 قاشق سوپخوري
پودر زيره....................يك قاشق چايخوري
نمك، فلفل......................به ميزان لازم
روغن.................براي سرخ كردن
غوره................به دلخواه
بیشتربخوانید:
کوفته ترکی
روشتهیه
بادمجانها را شسته راه راه پوست كنده و به بلندي 3 بند انگشت ببريد داخلش را كمي خالي كرده و سرخ كنيد. نان تستها و يا داخل نان باگت را خيس كرده فشار دهيد تا آب اضافهي آن گرفته شود. سپس آن را با گوشت چرخكرده، پياز، سير، پودر زيره، نمك و فلفل مخلوط كرده ورز دهيد و از آن كوفتههايي به بلندي 3 بند انگشت درست كرده سرخ كنيد. كوفتهها را داخل بادمجانها گذاشته سپس در قابلمه چيده و روي آن گوجهفرنگي خرد شده و فلفل چيده در آخر رب را با يك ليوان آب مخلوط كرده اضافه كنيد و روي حرارت بگذاريد تا بپزد.
بیشتربخوانید:
کوفته مرغ
طرز تهیه کوفته کشک اصفهان
یادآوری
ميتوانيد براي چاشني از غورهي تازه و يا آبغوره نيز استفاده كنيد.
منبع : شور و شیرین