مواد لازم برای 4 نفر
گل کلم.....................175 گرم
کلم بروکلی......................175 گرم
سیبزمینی...................175 گرم
آب......................یکدوم پیمانه
پنیر چدار یا گودا....................100 گرم
سبزیجات معطر خرد شده یا خشک ....................... مقداری
شیر.......................یک تا یکو نیم لیتر
نمک و فلفل...................به میزان لازم
آبلیموترش........................به میزان لازم
طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه
روش تهیه
گل کلم و کلمبروکلی را به صورت گلچههای کوچک برش بزنید و ساقههای ظریف و نرم آنها را نیز خرد کنید. اما ساقههای چوبی شده را از آنها جدا کرده و دور بریزید. سپس سیبزمینی را پوست کنده و آن را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید. سبزیجات خرد شده را با مقدار کمی آب(نصف پیمانه) در قابلمهای کوچک ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده و در ظرف را گذاشته و بگذارید مواد به مدت 12 تا 15 دقیقه به آرامی جوشیده و سبزیجات کاملاً نرم شوند. پنیر را رنده کرده و به مخلوط اضافه کنید و آن را هم بزنید تا پنیر کاملاً آب شود و سبزیجات معطر را نیز به آن بیافزایید. مخلوط را در دستگاه غذاساز ریخته و آن را به اندازهای که دوست دارید به صورت پوره درآورید. سپس آن را به همراه شیر در قابلمهای ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید و گاه گاهی سوپ را هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد و در آخر به میزان لازم نمک، فلفل و آبلیموترش به آن افزوده و سوپ را سرو کنید.
منبع : شور و شیرین