Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 00:28

16
دی
طرز تهیه آش برنج و عدی ؛ یک غذای فوری و ارزان

طرز تهیه آش برنج و عدی ؛ یک غذای فوری و ارزان

این غذا بسیار لذیذ و مقوی است که می‌توانید در زمستان تهیه و دورهم میل کنید.

 آش برنج یکی از آش های بسیار خوشمزه و مقوی می باشد که شما می توانید به سادگی در خانه تهیه کنید.

 در تهیه این آش می توانید از انواع حبوبات استفاده کنید ولی بیشتر با عدس و برنج این آش تهیه می شود و طعم و مزه بی نظیری دارد و اگر دوست دارید برای فواید بیشتر می توانید آش برنج را با شلغم تهیه کنید و یا می توانید کمی گوشت قلقلی تهیه کنید و در انتها روی آش قرار دهید و با پیاز داغ و سیر داغ میل کنید.

شما می توانید این آش خوشمزه در روز های سرد زمستان تهیه و دورهم میل کنید.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه غذای فوری و ارزان برای سرماخوردگی

مواد لازم برای تهیه آش برنج ساده با عدس

 برنج ۱ پیمانه

عدس ۱ پیمانه

 پیاز درشت ۱ عدد

شلغم ۱ عدد متوسط

 سبزی آشی خرد شده ۳۰۰ گرم

کشک به مقدار لازم

 نعنا ۲  ق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز به مقدار لازم

بیشتربخوانید:

فوت و فن های پخت آش رشته مجلسی

 

طرز تهیه غذای فوری و ارزان برای سرماخوردگی

طرز تهیه آش برنج ساده و خوشمزه و مقوی برای سرماخوردگی

مرحله اول : آماده سازی

ابتدا باید از چند ساعت قبل عدس را تمیز کنید و برای ۱ ساعت خیس کنید تا راحت تر پخته شودف برنج را نیز بشوردی و خیس کنید. اگر دوست دارید این آش را با گوشت قلقلی تهیه کنید بهتر است گوشت و پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل سیاه را خوب ورز دهید و قلقلی کنید و داخل روغن سرخ کنید و کنار قرار دهید و اگر می خواهید به صورت ساده تهیه کنید این مرحله را حذف کنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

در ادامه باید پیاز دستور را پوست بگیرید و نگینی یا خلالی خرد کنید و داخل قابلمه بدون افزودن روغن با زردچوبه کمی تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود و پیاز سبک و شیشه ای شود و بعد کمی روغن اضافه کنید و در ادامه ادویه ها و عدس و برنج را اضافه کنید و روی آن آب بریزید و حرارت را بالا ببرید و بعد از جوش آمدن کم کنید و بگذارید ریز جوش بزند و کم کم پخته شود.

مرحله سوم: افزودن شلغم

در ادامه باید شلغم را بشورید و ریز رنده کنید و یا می توانید به صورت مکعبی خرد کنید و داخل آش اضافه کنید و زمانی که همه مواد پخته شده نوبت اضافه کردن سبزی آشی می باشد، سبزی را افزوده و به همراه آن نمک اضافه کنید و بگذارید تا آش جا افتاده شود.

بیشتربخوانید:

 

 

مرحله چهارم: پخت آش برنج

در ادامه باید کمی کشک به آش اضافه کنید و زمانی که حسابی جا افتاده و غلیظ شد از روی حرارت بردارید و داخل کاسه بکشید و کمی نعنا را به دلخواه تفت دهید و با پیاز داغ روی آن بریزید و سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه آش برنج خوشمزه و ساده و مقوی

می توانید از ماست نیز بجای کشک استفاده کنید.

این آش کمی سرد تر شود طعم فوق العاده ی می گیرد.

می توانید کمی سرکه یا آبلیمو ترش بجای کشک و پیاز داغ استفاده کنید.

برچسب ها: آش، سرماخوردگی، طرز تهیه آش، کشک، نعنا، پیاز داغ، آش برنج تعداد بازديد: 262 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز