Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 09:48

16
آبان
طرز تهیه آش رشته ؛ به سبک مامان بزرگ ها

طرز تهیه آش رشته ؛ به سبک مامان بزرگ ها

آش رشته یکی از خوشمزه ترین غذاهای ما ایرانی هاست. اگر می خواهید یک آش رشته خوشمزه درست کنید کافی است ترفندهای زیر را بدانید

سعی کنید از قابلمه‌ای استفاده کنید که حجم بیشتری در مقایسه با مواد شما داشته باشد تا رشته‌ها به هم نچسبد.

سبزی‌ها در آش رشته باید بدون ساقه و درشت خرد شود.

نمک آش را بعد از اضافه کردن رشته و کشک امتحان کنید تا آش شما شور نشود.

برای این‌که آش شما جا بیفتد بهتر است که با شعله کم بپزد و مرتب هم بخورد.

تناسب آب و مواد آش رشته بستگی به میزان آب دارد. در دقایق پایانی اگر احساس کردید آب آش زیادتر از مواد آن است، کمی زیر شعله را  بیشتر و در قابلمه را باز کنید تا آش شما کمی آب را از دست بدهد.

تهیه رشته خوب و سبزی تازه می‌تواند برگ برنده آش شما باشد.

سعی کنید آرد را با آب جوش مخلوط  و بعد به آش اضافه کنید.

حبوبات را حتما از روز قبل خیس و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه آش شلغم، یک شام عالی برای سرماخوردگی


ترفندهای مامان بزرگ ها برای درست کردن آش رشته

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه آش شولی

طرز تهیه آش بادمجان

 

 

برچسب ها: آش، سیر، پیاز داغ، سبزی آش، آش رشته، طرز تهیه آش رشته، تزیین آش تعداد بازديد: 186 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز