سعی کنید از قابلمهای استفاده کنید که حجم بیشتری در مقایسه با مواد شما داشته باشد تا رشتهها به هم نچسبد.
سبزیها در آش رشته باید بدون ساقه و درشت خرد شود.
نمک آش را بعد از اضافه کردن رشته و کشک امتحان کنید تا آش شما شور نشود.
برای اینکه آش شما جا بیفتد بهتر است که با شعله کم بپزد و مرتب هم بخورد.
تناسب آب و مواد آش رشته بستگی به میزان آب دارد. در دقایق پایانی اگر احساس کردید آب آش زیادتر از مواد آن است، کمی زیر شعله را بیشتر و در قابلمه را باز کنید تا آش شما کمی آب را از دست بدهد.
تهیه رشته خوب و سبزی تازه میتواند برگ برنده آش شما باشد.
سعی کنید آرد را با آب جوش مخلوط و بعد به آش اضافه کنید.
حبوبات را حتما از روز قبل خیس و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه آش شلغم، یک شام عالی برای سرماخوردگی
بیشتربخوانید:
طرز تهیه آش شولی
طرز تهیه آش بادمجان