Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 03:50

18
دی
آلبالو پلو با فیله مرغ

آلبالو پلو با فیله مرغ

برنج را آبکش کنید. آن‌گاه قدری از کره را در قابلمة مناسبی آبکرده و برنج آبکش کرده را درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید، پس از آنکه بخار کرد به مدت 30 دقیقه آن را دم کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

برنج باسماتی................ 4 پیمانه (600 گرم)

کره................  100 گرم

آلبالو................. 1 کیلوگرم

شکر................. 500 گرم

فیلة مرغ.................. 600 گرم

زعفران............... به میزان لازم

خلال پسته................. به میزان لازم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه شیرازی پلو قالبی، غذای شیک و مجلسی

 

 

 

طرز تهیه

برنج را آبکش کنید. آن‌گاه قدری از کره را در قابلمة مناسبی آبکرده و برنج آبکش کرده را درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید، پس از آنکه بخار کرد  به مدت 30 دقیقه آن را دم کنید. در این فاصله باقیمانده کره را در قابلمة مناسبی آبکرده، آلبالو بدون هسته و شکر را در کره قدری تفت دهید. اینک آلبالوها را با کفگیر از سس آن جدا کرده و با برنج دم کشیده مخلوط کنید. در صورت نیاز چند قاشق از سس آلبالو  را هم افزوده مخلوط کنید و 5 دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید. حالا آلبالو پلو را در دیس بکشید و با فیله‌های مزه‌دار کرده و تفت داده پلو را بیارائید.

 بیشتربخوانید:

جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه

 

 

 

یادآوری1: قدری از پلو را با زعفران آغشته کرده و برای تزئین به همراه خلال پسته روی سطح پلو بریزید.

یادآوری 2:  وقتی آلبالو و شکر به همراه کره روی حرارت قرار گیرد ایجاد آب می‌کند که به آن سس آلبالو می‌گوئیم.

بیشتربخوانید:

 

 

برچسب ها: برنج، غذای سنتی، آلبالو پلو، زعفران، غذای ایرانی، شیرین پلو، خلال پسته، طرز تهیه پلو تعداد بازديد: 150 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز