تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
برنج باسماتی................ 4 پیمانه (600 گرم)
کره................ 100 گرم
آلبالو................. 1 کیلوگرم
شکر................. 500 گرم
فیلة مرغ.................. 600 گرم
زعفران............... به میزان لازم
خلال پسته................. به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شیرازی پلو قالبی، غذای شیک و مجلسی
طرز تهیه
برنج را آبکش کنید. آنگاه قدری از کره را در قابلمة مناسبی آبکرده و برنج آبکش کرده را درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید، پس از آنکه بخار کرد به مدت 30 دقیقه آن را دم کنید. در این فاصله باقیمانده کره را در قابلمة مناسبی آبکرده، آلبالو بدون هسته و شکر را در کره قدری تفت دهید. اینک آلبالوها را با کفگیر از سس آن جدا کرده و با برنج دم کشیده مخلوط کنید. در صورت نیاز چند قاشق از سس آلبالو را هم افزوده مخلوط کنید و 5 دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید. حالا آلبالو پلو را در دیس بکشید و با فیلههای مزهدار کرده و تفت داده پلو را بیارائید.
بیشتربخوانید:
جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه
یادآوری1: قدری از پلو را با زعفران آغشته کرده و برای تزئین به همراه خلال پسته روی سطح پلو بریزید.
یادآوری 2: وقتی آلبالو و شکر به همراه کره روی حرارت قرار گیرد ایجاد آب میکند که به آن سس آلبالو میگوئیم.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ته چین فیروزکوهی
بورک مرغ ؛ یک غذای ترکیه ای پر طرفدار
کوکوی مرغ با پنیر موزارلا را حتما امتحان کنید