Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:06

2
آبان
طرز تهیه گردو پلو با مرغ ؛ یک غذای شیک و مجلسی

طرز تهیه گردو پلو با مرغ ؛ یک غذای شیک و مجلسی

گردو پلو با مرغ یکی از پلو های بسیار خوشمزه و مجلسی می باشد که شما می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید.

 گردو پلو با مرغ یکی از پلو های بسیار خوشمزه و مجلسی می باشد که شما می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این پلو با مرغ ریش ریش شده تهیه می شود و برای مهمانی ها نیز گزینه خوبی می باشد.

 شما می توانید از مخلوط ران و سینه مرغ استفاده کنید و با افزودن کشمش و زرشک پلو بی نظیری تهیه کنید. گردو پلو با مرغ یکی از غذا های مقوی در زمستان و پاییز است زیرا گردو خواص بسیار خوبی برای گرم نگه داشتن بدن دارد و برای عملکرد مغز گزینه خوبی می باشد.
 
 

طرز تهیه گردو پلو با مرغ ریش‌ریش؛ شیک و مجلسی

گردو منبع خوبی از از مگا ۳ می باشد و برای سلامت روده و دیابت گزینه خوبی می باشد.

 

مواد لازم برای تهیه گردو پلو با مرغ

 برنج ۳ پیمانه

 گردو ۱/۲ پیمانه

 سینه و ران مرغ ۱ عدد

 پیاز ۲ عدد

 کشمش ۱/۴ پیمانه

 زرشک ۱/۴ پیمانه

 زعفران به مقدار لازم

 دارچین نوک ق چای خوری

 کره ۲۵ گرم

 برگ بو ۱ عدد

 نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
 
 
 
طرز تهیه گردو پلو با مرغ ریش‌ریش؛ شیک و مجلسی
 
 
طرز تهیه گردو پلو با مرغ ریش ریش شده و کشمش و زرشک

مرحله اول: پخت مرغ

ابتدا برنج را خوب بشورید و با کمی نمک خیس کنید و کنار قرار دهید. سپس سینه یا ران مرغ را به همراه کمی روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهید و بعد یک پیاز را ۴ قاچ کنید و به مرغ اضافه کنید و برای ۵ دقیقه تفت دهید و در انتها ادویه ها و برگ بو را اضافه کنید و روی مرغ آب جوش بریزید و بگذارید تا مرغ کاملا پخته شود.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز و مرغ

بعد از ۱ ساعت که مرغ خوب پخته شده باید مرغ از آب مرغ خارج کنید و ریش ریش کنید، می توانید آب مرغ را دور نریزید و صاف کنید و برای تهیه سوپ استفاده کنید. یکی دیگر از پیاز ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی کره و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود و بعد مرغ ریش ریش را اضافه کنید.

مرحله سوم: افزودن کشمش و زرشک

در ادامه باید کمی زعفران و ادویه و گردو به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی گردو گرفته شود و بعد کشمش و زرشک خیس خورد را اضافه کنید و تفت دهید تا کشمش ها پف کنند. در این مرحله به دلخواه می توانید کمی شکر نیز اضافه کنید و هم بزنید و در انتها کمی دارچین و زعفران به دلخواه اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

 بیشتربخوانید:

 

 

 

 

مرحله چهارم: پخت گردو پلو با مرغ

برنج را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید و کف روی برنح بگیرید و بعد از نرم شدن برنج آن را آبکش کنید و کف قابلمه مورد نظر کمی روغن و کره ریخته و ته دیگ دلخواه را قرار دهید و بعد کمی از برنج و بعد مواد مرغی بریزید و همین طور لایه ها را ادامه دهید و گردو پلو با مرغ را برای ۳۰ دقیقه دم بگذارید . نوش جان

نکات کلیدی در تهیه گردو پلو با مرغ ریش ریش لذیذ و مجلسی

 

می توانید از سینه یا ران یا هر دو باهم استفاده کنید.

 

برگ بو بوی زهم مرغ را می گیرد.

 

می توانید از ادویه پلویی نیز استفاده کنید.

 

 

برچسب ها: گردو، آموزش آشپزی، برگ بو، دارچین، کشمش، غذای مجلسی تعداد بازديد: 221 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز