برترینها: پلو شوشتری با گوشت قلقلی یکی از پلو های بسیار خوشمزه و ساده می باشده که می توانید این غذا را تهیه کنید.
پلو شوشتری با گوشت قلقلی بسیار راحت است و شما می توانید گوشت قلقلی ها را در انتها روی پلو قرار دهید و یا می توانید به همراه پلو در مواد برنجی دم بگذاریدو امروز در پارسی دی طرز تهیه طرز تهیه پلو شوشتری با گوشت قلقلی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
بیشتربخوانید:
معطر پلو ؛ غذای شیک و مجلسی
مواد لازم برای تهیه پلو شوشتری با گوشت قلقلی
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
شوید تاز ۲ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی پخته شده ۱ پیمانه
زعفران ۱ ق چای خوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه پلو شوشتری با گوشت قلقلی و شوید تازه
ابتدا باید لوبیا چشم بلیلی را بپزید. برای پخت این لوبیا باید آن را از چند ساعت قبل خیس کنید و چندین بار آب لوبیا چشم بلبلی را عوض کنید تا هم نفخ آن گرفته شود و هم راحت تر پخته شود، می توانید یک خیار را بدون پوست گیری روی لوبیا قرار دهید برای وقت های که زمان کافی برای خیس کردن لوبیا ندارید. لوبیا را به همراه کمی آب بگذارید تا پخته شود.
بیشتربخوانید:
مرحله دوم: تهیه گوشت قلقلی
مرحله سوم: پخت برنج
مرحله چهارم: پخت پلو شوشتری با گوشت قلقلی